2777
2789
بچه کوچیک داره

بذاره مهد یا برای مادرش.خونه وماشین که داره داداشت و تراکتورهم نیست ،کسی که خونه باباش شرایطش متوسط بوده الا نباید انتظاراتش انقدر بالا ببره وقتی طرفش شرایط نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بگو میگم بهش

نه بگو نمیگم بهش

نه بگو خودت برو سرکار

یه کلام بگو خدا ان شالله به زندگی همه برکت بده و تمام

دوبار که اینجوری گفتی دیگه نمیاد سمتت

زن و شوهر مسئول زندگی خودشونن نه بقیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه کوچیک داره

طفلک برادرت گیر چه زنی افتاده ‌....

سریع هم بچه دار شده که میخشو بکوبه مثلا ؟!

حداقل خودشم اگر یه زحمتی می کشید یه چیزی‌.... حقوق ۳۰ تومن بدون اجاره خونه، واقعا حقش نیست به طرف بگن بیشتر از ده ساعت برو کار کن ....‌‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما کجا زندگی می‌کنی ی مرغ ی تومن برات میشه و پیاز کیلویی 140؟؟؟

خدایی چه هدفی باید داشته باشم که دروغ بگم که اینطوری گارد گرفتین من اصفهانم فیش خرید و نگه نمیدارم که نشون بدم  بیا اصفهان خرید کن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
مرغ نهایت بشه ۳۰۰ نه ۳۵۰مگه چند کیلو هست که یه تومن بشه

😐😐😐

دو هفته پیش خونه دوستم رفتم سر راه یه مرغ براش خریدم ۶۷۰ شد

چطو ی میگی ۳۰۰؟!

کجا شماها خرید میکنید؟!

بگید ماهم از اونجا خرید کنیم!!!!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

مرغ نهایت بشه ۳۰۰ نه ۳۵۰مگه چند کیلو هست که یه تومن بشه

😐😐😐

دو هفته پیش خونه دوستم رفتم سر راه یه مرغ براش خریدم ۶۷۰ شد

چطو ی میگی ۳۰۰؟!

کجا شماها خرید میکنید؟!

بگید ماهم از اونجا خرید کنیم!!!!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خدایی چه هدفی باید داشته باشم که دروغ بگم که اینطوری گارد گرفتین من اصفهانم فیش خرید و نگه نمیدارم ک ...

کجایی اصفهانی والا منم اصفهانم

تو سیتی سنترم این مدل قیمتا نیست 

منبع پیاز تو اصفهانه فریدن قهدریجان فلاورجان 

اونوقت پیاز کیلو ۱۵۰😐خدایی دیگه چاخان نکن همشهری

گرونی هست ولی نه تا این حد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

داشتم کامنتا رو میخوندم که رسیدم به مرغ یه تومنی....!!الان فقط میخوام بدونم مرغ یه تومنی چه شکلیه؟

دوستان گفتن ، اندازه گوسفند🤣

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خدایی چه هدفی باید داشته باشم که دروغ بگم که اینطوری گارد گرفتین من اصفهانم فیش خرید و نگه نمیدارم ک ...

آخه عزیزم مرغ قیمتش همه جا یکیه .. خب خیلی گرون بهتون پیاز میندازن پیاز اوجش کیلویی من 80گرفتم اوجش .. ‌‌نمیگم ارزونه خییییلی گرونه ..ولی 140دیگه خیلی گرونه من پریروز گرفتم 45..