2777
2789
به نظر من حقوقش خوبه ولی تو همچنان دخالت نکناگه زنداداشت واقعا مشکلی داره با این قضیه خودش باید مستق ...

خودش با داداشم حرف زده 

داداشم بهش گفته کارم سخته 

خیلی خسته میشم

نمی تونم جای دیگه کار کنم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

آدم که مفت خور باشه بی ادب و بی اطلاعم میشه مثل تو

مفت خور چیه خانم شخصیت داشته باش تا گزارش نزدم برات 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشتم کامنتا رو میخوندم که رسیدم به مرغ یه تومنی....!!الان فقط میخوام بدونم مرغ یه تومنی چه شکلیه؟

دوستان احتمالا قیمت شتر مرغ رو با مرغ اشتباه گرفتن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اسی جوابشو بده 

من زن داداشم یه مدت راه می‌رفت می‌گفت من سوختم و ساختم منم بعد چندبار برگشتم بهش گفتم 

شوهرت معتاده؟دست بزن داره؟خرجی نمیده؟رفیق بازه؟بچه دار نشدی ازش؟زشت و بی ریخته خجالت میکشی باهاش بری جایی؟ کار کردی خونه و ماشین خریدی؟گشنگی کشیدی؟

منظورت از سوختن و ساختن چیه دقیقاً ؟!دیگه خفه شد 

آخه عزیزم مرغ قیمتش همه جا یکیه .. خب خیلی گرون بهتون پیاز میندازن پیاز اوجش کیلویی من 80گرفتم اوجش ...

من مرغ و آزاد میخرم نمیدونم حتما دولتی می‌خرین شهر تا شهر فرق داره

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
یکی باید از خواب غفلت بیدارت کنه که بدون اطلاع هر حرفی نزنی

من چقدر باید  بدبخت باشم که یه بی شخصیت و بی ادبی مثل تو باید از غفلت مند بیدار کنه لطف کن ریپلای نزن جواب  بی ادبیتو نمیدم نی نی یار تگ میکنم

من مرغ و آزاد میخرم نمیدونم حتما دولتی می‌خرین شهر تا شهر فرق داره

مرغ آزاد و دولتی چه صیغه ایه مگه دانشگاهه😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ما لرستانیم مرغ ۱۲۰ پیاز ۵۰ هزار تومن گوشت گوسفند ۷۰۰ هزار تومن

نمیدونی اینجا نی نی سایت ی مشت آدم که خبری از هیچی ندارن شوهر و پدرشون خرجی میده تو عمرشون چیزی نخریدن همه چیزا رو ده برابر میگن