2777
2789
عنوان

کاربرای مرد بیایین 😐💔

67 بازدید | 11 پست

پسری که ولت کرد و رفت بعد چند ماه تولدتو بهت پیشاپیش تبریک گفته قصدش چیه؟؟؟ بعدشم دیگه پیام نداد

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

از اکس هیچ خیری بهت نمیرسه اگه خوب بود میموند رابطه رو پیش میبرد بلایی سرمن اومد سرتو میاد دلت بدتر از دفعه قبل میشکنه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اکس هیچ خیری بهت نمیرسه اگه خوب بود میموند رابطه رو پیش میبرد بلایی سرمن اومد سرتو میاد دلت بدتر ...

نه اصلا برنمیگردم بلاهایی که سرم آوردو هیچ جوره نمیشه فراموش کرد

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

چرا یهویی رفت؟ مشکل خاصی بود؟

بهونه و... 

کلا رفته دیگه..تبریک تولد و ک معمولا ب هرکی یادمون باشه میگیم

اخه خودش گفت دیگه دوسم نداره و فراموشم کرده 

دلیلی نداره پیام بده 

چند وقت با هم بودین؟ چقدر میشناسیش؟

زیاد میشناسمش متاسفانه

چند ماه باهم بودیم ولی اولین بار بود عاشق شده بودم

زیاد میشناسمش متاسفانهچند ماه باهم بودیم ولی اولین بار بود عاشق شده بودم

ببین یه آدم وقتی میره حالت خوبش از نگاه خودش اینه خودشو در حد این نمی‌بینه که بتونه حالتو خوب کنه و حتی باهات ازدواج کنه یا حتی اخلاقش باهات اوکی نیست حالت بدش برای سرگرمی یه مدت بوده یا اکسی داره و .... 

حالا کدومشه به نظرت

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘