2777
2789

چند مدل غذا هست فقط اونارو میخوره . جدیدا همونارم داره حذف میکنه با ناز میخوره . وقتی لج میکنه برای نخوردن خیلی عصبی میشم ناامید میشم از زندگی . غذاشم من باید بدم خودش قاشق نمیگیره . نمیدونم چیکار کنم . غذاهاش تکراری ان . هر روز فقط برنج با گوشت چرخ کرده . یا کوفته یا ابگوشت یا سوپ. غیر اینا لب ب هیچ غذایی نمیزنه . هیچ میوه ای نمیخوره فراریه از میوه ها ‌ . امروز فسنجون پختم لب نزد . 

حتی شربت مکمل هم نمیخوره جیغ و داد میکنه . نمیدونم چیکارش کنم دیوونه ام کرده 

هر روز ناهارش برنج با گوشت چرخ کرده است غیر از این هیچی نمیخوره .شام هم هر روز کوفته یا سوپ . صبونه اش هر روز فرنی . ب هیچ وجه نون و مربا نمیخوره نیمرو اصلا نمیخوره . تخم مرغشو ابپز میمنم له میکنم تو فرنی . وگرنه اصلا نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار بهش بده عادت میکنه 

تخم مرغ و کدو حلوایی و سیب اینام بهش بده. 

یه پیج هست تو یوتیوب مامانه یه بچه کوچولو داره بهش غذاهای مختلف میده به طرزای مختلف درست میکنه بچه میخوره خودش اوایل بعضیارو نمیخورد از دهنش مینداخت بیرون کم کم عادت کرد مامانش پوره میکرد یکم آرد و شیر نارگیل میزد سرخ میکرد

بنظرم با اصرار بدترهبذار گشنه بشه خودش میاد سمت غذابا زور نکن دهنش اجازه بده خودش بخوره حتی اگ کثیف ...

گشنه ام تا دو روز موند ولی اصلا لب ب اون غذاهای جدید نمیزنه. مثلا مرغ اصلا نمیخوره هیچ‌ جوره ‌ گشنه میشه هیشکیو نمیشناسه انقدر گریه میکنه تا یه فرنی فوری براش بپزم

گشنه ام تا دو روز موند ولی اصلا لب ب اون غذاهای جدید نمیزنه. مثلا مرغ اصلا نمیخوره هیچ‌ جوره ‌ گشنه ...

چقد سخته واقعا

ی دکتر تغذیه ببرش اینجور ک نمیشه برا رشدش و سلامت بدنش خوب نیس ب همه چی نیاز داره

لااقل مرغ و و مواد مقوی رو بکن تو سوپ ک میخوره بهش بده