2777
2789
عنوان

من خیلی ساده ام

55 بازدید | 14 پست

شایدم ساده نیستم فقط یه جور رفتار میکنم به نظر ساده میام 

الان با یکی صحبت میگرفتم گفت تو خیلی ساده ای، سیاست نداری ، موذی نیستی 😭 

یه درد ب دردام اضافه شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا این ساده به نظر اومدنم خودش میتونه یه نوع سیاست باشه تو نمیدونی وقتی کسی ازت توقع نداره چه کار ها که نمیشه کرد :)

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اتفاقا این ساده به نظر اومدنم خودش میتونه یه نوع سیاست باشه تو نمیدونی وقتی کسی ازت توقع نداره چه کا ...

دقیقا من واقعا ادم ساده ای نیستم 

به قول شوهرم گیج دغلم 

ولی دلم نمیخواد دیگران فکر کنن اسکلم😂

صاف و ساده بودن و با صداقت بودن بهت ضربه میزنه خصوصا جلو ادمای حیله گر. منم ضربه اشو خوردم... الان گاهی با خودم حس می کنم دیگه اون ادم خوب سابق نیستم ناراحتم. اما باور کن از صدااقت و روراستی ضربه خوردم تصمیم گرفتم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم... 

منم همینطور خیلی بده

دقیقا 

از اون مکالمه خیلی حس بدی گرفتم 

عکس یه چیزی رو برام روبیکا فرستاده بعد میگی روش بزنی بزرگ میشه 

مگه من گیجم ندونم اخه

من دانشگاه رفتم اون سیکلم نیست 

صاف و ساده بودن و با صداقت بودن بهت ضربه میزنه خصوصا جلو ادمای حیله گر. منم ضربه اشو خوردم... الان گ ...

خیلی ب خودم میگم تو ک میدونی واقعیت چیه باهاشون برخورد کن عین خودشون باش ولی نمیتونم واقعا نمیتونم بد باشم 

ذاتم خوبه لامصب