2777
2789
مثلا چی؟

خیلی زیاد کاریه 

خیلی اهمیت میده پولش حلال باشه

خونوادش خوبه 

احترام میزاره بهم

مودبه 

وفاداره

اصلا سراغ مسائل جنسی نمیره

دست و دل بازه 

ظاهرشم دوس دارم

مثلا اهل خدا هم هست ولی با مشروب خوردنش در تضاده

ویژگی های دیگش بله به جز این ویژگی

غیر ممکنه عزیزم اینو از من د اشته باش پسری که مست میکنه هیچی نداره چجوری میتونی بگی همه چی تموم 

الکل خودش بزرگترین عیب هاست عزیزم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد کاریه خیلی اهمیت میده پولش حلال باشهخونوادش خوبه احترام میزاره بهممودبه وفادارهاصلا سراغ م ...

ای وای گول نخور 

همین مشروب خوردنش یعنی همه غلطی میکنه و اگر هم نکنه به زودی میکنه

عزیزم کسی که مشروب میخوره تا 40 روز نمازش قبول نمیشه بعد میگی با خدا هست/

فردی که مست میکنه یعنی بی مسولیته حتی اگر سالی یه بار باشه 

سر مسایل جنسی نمیره؟مگه میشه اهل الکل باشیو سمت این مسایل نری؟

کسی که به بدن خودش و سلامتی خودش اهمیت نمیده میخوای به تو اهمیت بده؟

همشو گولت زده غیر ممکنه کسی خدا ترس باشه و الکل مصرف کنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ای وای گول نخور همین مشروب خوردنش یعنی همه غلطی میکنه و اگر هم نکنه به زودی میکنهعزیزم کسی که مشروب ...

ببین اون که نمیگه اهل خدام

ولی کلا طرز رفتار و افکار و کاراش اینجوریه

یجوریه انگار بین سنتی بودن و مدرنیته بودن مونده

ولی به هر حال که من جواب منفی دادم بهش 

چون منم فک میکنم مناسب من نباشه

ای وای گول نخور همین مشروب خوردنش یعنی همه غلطی میکنه و اگر هم نکنه به زودی میکنهعزیزم کسی که مشروب ...

راجب مسائل جنسی منظورم با من بود

اصلا حرفشو یا کاری راجبشو انجام نمیده

نه من اصلا کنار نمیام و خط قرمز منم هستاخه صبح ۷ تا ۱۲ شب سر کارهواقعا وقت نمیکنه

این شغلی که ۷ صبح تا ۱۲ شبه به درد زندگی مشترک میخوره؟؟؟ کی همو میبینید؟ 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

این شغلی که ۷ صبح تا ۱۲ شبه به درد زندگی مشترک میخوره؟؟؟ کی همو میبینید؟

دیگه زیاد کار میکنه طفلی به جز جمعه ها 

الان چون مجرده زیاد کار میکنه

دست خودشه میتونه کمتر کار کنه

ولی من که ردش کردم

راجب مسائل جنسی منظورم با من بوداصلا حرفشو یا کاری راجبشو انجام نمیده

اها عزیزم خداروشکر ردش کردی ادمی که مشروب میخوره شوهر نمیشه 

برات حمد خوندم

بهترین ها نصیبت 

مرسی ازت عزیزمدعا کنید یه مرد با ایمان و درست حسابی وفادار قسمتم بشه

ان شاالله عزیزم 

تف میکنم تو صورت نجسش 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

مرسی ازت عزیزمدعا کنید یه مرد با ایمان و درست حسابی وفادار قسمتم بشه

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چله زیارت عاشورا به نیت ازدواج و همسر خوب بخون معجزه هست  فقط یادت نره برای مولامون هم دعا کنی .منو عزیزام هم دعا کن لطفا که خیلی محتاج دعام