2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسری هستن رابطه کامل هم نداشتن اما بعدش شکایت میکنن که همسرشون سرد شده بعد از تجربه یکسری کارها..

منم مشکلم این بود که همسرم بشدت گرم بود بعد عروسیم بدتر شد و روزی دوسه بار که از سرد بودن طرفم بدتره این موضوع 

و متوجهش نبودم

جو گیر شده بودم فاز صمیمیت برداشته بودم بدجور خورد تو برجکمب مادر شوهرم میگفتم مامانکاری کرد ب غلط ک ...

این فاز صمیمیت که میگی فقط با خانواده شوهرتون بود یا با خودشم نتیجه عکس داد؟😅

من از چیزی که بودم راضیم چون واقعا خودم بودم و نقاب نداشتم.

اما بنظرم آدم باید ارزشمند باشه، ذاتا! خودشو بشناسه و به دم دستی قانع نباشه. اصلا فطرت انسان چون اشرف مخلوقاته این هست خودش!

من رابطه رسمی طور رو می‌پسندم و همین بودم و هستم. کلا احترام بیشتر رو قبول دارم بجای صمیمیت بیشتر. بدون دعوت نرفتم و نمیرم. کار به اندازه اونم وقتی خودم بودم فقط.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

مرموز و باسیاست رفتار کنید،ینی غیرقابل پیش بینی باشید برا قوم‌شوهر که نتونن ضربه به نقاط ضعفتون بزنن،گیجشون کنید از اطلاعات ندادن...در کمال خوشرویی و لبخند اطلاعات نده و صمیمی هم نشو،ولی خوشبرخورد

پرتوقع توضیح بده مثلا چجوری؟

پر توقع نباش 

اما از چیزایی که دلت میخواد هم کوتاه نیا

مثلا لباس و لوازم خونه و هر چیزی که در رابطه با مراسم عروسی و عقدته خوبشو بردار نگو اشکال نداره ارزون میخرم کم میخرم چون تو ذهنشون میگن این خودش دست کم روی خودش گذاشته . اونام کم می بیننت .

من هی کوتاه اومدم و ب کم ها قانع بودم بعدها ک اعتراض کردم شوهرم گفت خب روز اول منو اینجوری عادت دادی . میخاستی گرون برداری !!! تا فلان چیزو نخریدم کوتا نمیومدی!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
این فاز صمیمیت که میگی فقط با خانواده شوهرتون بود یا با خودشم نتیجه عکس داد؟😅

اره با خودشم خوب نبود

چون جو گیر بودم 

زیادی کوتاه اومدم  از همه چیز

میخواستم خودمو زن زندگی نشون بدم 

بدعادت شده اونم

سن کم پر از اشتباه هست ادم 

منم مشکلم این بود که همسرم بشدت گرم بود بعد عروسیم بدتر شد و روزی دوسه بار که از سرد بودن طرفم بدتره ...

منظورم اینه اینطور که همه شنیدیم مرد ها با رابطه کامل سرد میشن و انگار به هدفشون میرسن باعث سرد شدن میشه

اما یکسری مرد ها حتی قبل اینکه رابطه کامل رو تجربه کنن و با تجربه کارهایی مشابه اون(امیدوارم منظورم رو متوجه بشی😅) یکدفعه سرد میشن و انگار به چیزی که خواستن رسیدن

پر توقع نباش اما از چیزایی که دلت میخواد هم کوتاه نیامثلا لباس و لوازم خونه و هر چیزی که در رابطه با ...

آفرین 

دقیقا منم همین اشتباه رو داشتم

چون مامانم همش توی گوشمون می‌خوندم توقع زیادی نداشته باشید 

هوای شوهرتون داشته باشید 😏

پر توقع نباش اما از چیزایی که دلت میخواد هم کوتاه نیامثلا لباس و لوازم خونه و هر چیزی که در رابطه با ...

جالبه یکسری مرد ها شکایت میکنن از پر خرج بودن

یکسری هم تهش هم میان مثل همسر شما اینطوری میگن 

من از چیزی که بودم راضیم چون واقعا خودم بودم و نقاب نداشتم.اما بنظرم آدم باید ارزشمند باشه، ذاتا! خو ...

من کاملا موافقم با شما کلا نقاب داشتن و سیاست بیزار بودم ولی خدایی من با خانواده شوهرم کاملا یکرنگ بودم اما اونا منو  در سطح همون عروسای دیگشون میدونستن که باهم به مشکل برخورده بودن،درصورتیکه ما هیچ مشکلی نداشتیم با هم و دلخوری هم نداشتن ازم...

همیشه هفته ای یکبار تماس میگرفتم احوالپرسی خاهراشوهرم،سر میزدم ب مادرشوهرم هفته ای چندبا،کاری ب اعصاب و روحیم اوردن الان زنگ نمیزنم بهشون اصلا،خونه مادرشوهرم فقط با شوهرم ترجیحمه برم و اون محبتهای اشافه رو قطع کردم..خوب رفتار میکنم اما مثل قبلا ساده بازی درنمیارم

منظورم اینه اینطور که همه شنیدیم مرد ها با رابطه کامل سرد میشن و انگار به هدفشون میرسن باعث سرد شدن ...

اها متوجه شدم ولی اشتباه میکنی عزیزم منی که متاهلم میدونم میل جنسی مرد تغییر نمیکنه اگه گرم باشه همیشه گرمه اگه سرد باشه ممکنه به قول تو با رابطه کامل سرد بشه و بعد عروسیم اینجور ادما معمولا سردن

دوران عقد اشتباهی نداشتم و بعد ۱۰ سال هز ازدواج هنوزم راضیم

اول اینکه ب هیچ وجه رابطه کامل برقرار نکردم

با خانواده همسرم از اول خیلی خوب رفتار کردم و همیشه احترام میداشتم ک میدارم

ب هیچ وجه هر چقدر هم از خانواده همسرم ناراحت بشم ب همسرم نمیگم ک دلخورم

در مورد توقع و ...به نطرم اعتدال رو حتی ب پایین مشکلی نداره من خیلی ساده میگرفتم و هنوزم مشکل ندازم.مهم همسرم بود ک قدرم میدونست مثلا دو سال ک عقد بودم یک بار هم از همسرم پول توجیلی نگرفتم اما همسرم الان بعد ۱۰ سال همیشه میگه ک تو خیلی مراعات من میکنی و الان بنده حدا هم خونه و هم ماشین ب نامم زده

خانواده همسرمم همیشه احترامم نگه میدارن