2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا اوروزارو نیار مجرد بودم بابام راست میرفت گیر میداد چرا تا لنگ ظهر میخابی چپ میرف شبا چرا دیر میخابی یواشکی چک میکرد یه شب سکته زدم فک کردم جن پشت در گیر میداد چرا با گوشیت هی ور میری فلان جا نرو فلان کار نکن فلان چیز نپوش زندانبان بود 

اقا من هم به خونه مادر شوهرم نزدیکم هم دوتا خواهر شوهرام هم برادر شوهرم.  کلا خونمون بین خونه ی ایناست،  بخدا بیمارستان اعصاب و روانم کنارمونه دقیقا ۲ دقیقه پیاده بری میرسی بهش 😂

به هیچ عنوان فکر‌نکن شوهر کنی اوضاع بهتر میشه با چشم باز ازدواج کن چون بااین خانواده هیچ راه برگشتی نداری

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

منم واقعا میخوام برم تیمارستان

البته که حالِ الانم تقصیر خودمه و ربطی به خونه پدری یا خانواده نداره چون من کلا از کسی در هیچ زمینه ای توقع ندارم بخاطر همین وقتی یه بدی میکنن در حقم دیگه ناراحت نمیشم

اقا من هم به خونه مادر شوهرم نزدیکم هم دوتا خواهر شوهرام هم برادر شوهرم. کلا خونمون بین خونه ی اینا ...

منم خونه بابام سر خیابونمونه سالی دوسه بار میرم فقط الانم خونمما میگه چرا نمیاد خونه کار کنه کمک کنه منم میگم بکش از من بیرون پایین عروسته خونتو دادی بچشو نگه میداری ماشینت زیر پاش اون کاراتو کنه 

من همین الانش چندمدل بیماری روانی دارم شخصیت مرزی و دوقطبی و افسردگی و آنورکسیا، یهطبقه رو باید بدن به من

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛