2777
2789
عنوان

یکی از دخترای فامیلمون هست خییییلی بیش از حد کم حرفه انگار لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود من توی نوجوونیم به شدت ساکتولی بعد ۱۸ آنچنان آتیش پاره شدم که خدا میدونه البته بچگیم هم شر و شیط ...

چیشد یهو انقدر تغییر؟ولی فکرنکنم مثل این دختر بوده باشی

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

من خودم انقد ساکت بودم بابام میگفت جنازه بیشتر تو حرف میزنه هیچ رمز و رازی نداشتم اون دوره ساکت بودم ...

دختر منم اینجوریه .الانا بهتر شده ،ولی اگه از یه جمعی خوشش نیاد اصلا صحبت نمیکنه مگه اینکه به حرف بگیرنش که کوتاه جواب میده .ولی با دوستاش یا خانواده ام خوبه 

درونگراها اینجورین همشون؟

نه همشون اینجوری نیستن.درجات مختلفی داره...مثلا برادر شوهر من ازون شدیداشه که حتی تو جمع خانوادش هم از اول تا اخر ساکت میشینه و مگه اینکه بحث سیاسی چیزی باشه حرف بزنه ...افسرده هم نیست

بخدا بودم باورت میشه وقتی مدرسه بودم معلمم فک کرده بود لالم تا بعد چند وقت ازم پرسید.. یهو اعتماد بن ...

اها پس درگیر افسردگی بودین شما

تراپی رفتین یا همه چی یهو تغیبر کرد؟تا چندسالگی ابنطوری بودین

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

دختر منم اینجوریه .الانا بهتر شده ،ولی اگه از یه جمعی خوشش نیاد اصلا صحبت نمیکنه مگه اینکه به حرف بگ ...

منم همین بودم.

الان تو دانشگاه یه آدم با ارتباطات اجتماعی فوق العاده قوی و موثر با اساتید و دوست و همکلاسی هامم 

ولی همین خود من اگه برم تو جمع فامیل یه کلام صحبت نمیکنم چون ازشون به شدت متنفرم 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙