2777
2789
عنوان

یکی از دخترای فامیلمون هست خییییلی بیش از حد کم حرفه انگار لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم یهو زبونم باز شد و دیگه حرفام تمومی نداره اون موقع احساس بی ارزش بودن میکردم

چیشد ک یهو عوض شدی؟

ولی فکر نمیکنم در حد اینی که میگم باشی

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

در این حدددد؟

آره واقعا، آخه حرفی ندارم با بقیه ولی یه دوست صمیمی دارم که خیلیییی با اون پر حرفم، با مامان و بابامم همینطور

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

چقد بد حرف میزنیبا اونایی خوشش میاد حرف میزنه

اخه خیلی ادم عجیبیه

مگه میشه یکی همش ساکت باشه😐

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

احتمالا یچیزی رو پنهون میکنهمادرش باید برای تربیتش با مشاور مشورت کنه

من خودم انقد ساکت بودم بابام میگفت جنازه بیشتر تو حرف میزنه 

هیچ رمز و رازی نداشتم اون دوره ساکت بودم و سرم تو درس و کتاب بود 

چه ربطی داره خدایییییییییی

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
چیشد ک یهو عوض شدی؟ولی فکر نمیکنم در حد اینی که میگم باشی

بخدا بودم باورت میشه وقتی مدرسه بودم معلمم فک کرده بود لالم تا بعد چند وقت ازم پرسید.. یهو اعتماد بنفس گرفتم خودمو با ارزش دیدم دیگه خوب شدم یک نوع افسردگی بود برام 

احتمالا یچیزی رو پنهون میکنهمادرش باید برای تربیتش با مشاور مشورت کنه

چی مثلا؟