2777
2789
عنوان

قضاوت و تصمیم گیری با شما

46 بازدید | 6 پست

من چه ری اکشنی بدم

حدوداً یک ماه پیش داداشم زد تو کلم و دعوا لفظی مون شد مقصر اون بود بعد از چند روز به دلایلی رفت خود کشی کرد من رفتم ماج کردم کلشو اونجا تو بیمارستان هی حرفای بی ربط و دروغ درباره من گفته باز از بیمارستان مرخص شد من سلام دادم جواب نداد منم دیگه باهاش صحبت نکردم باز کنار هر کی نشست از خاله دایی ها حتی جلو رو خودم دروغ درباره گفت شب بهش گفتم دیگه راجب من حرف نزن همینطور که من راجب تو هیچی نمیکنم امروز مامانم میخواست بره خونه خالم اینا گفت بیا منو ببر من به دلایلی نبردمش و این اسکول بردش حالا مامانم گفته برو سوئیچ بذار تو خونه که من برم دنبالش اینم اومد در خونه رو وا کرد من داشتم طرفا رو میشستم سوئیچو مثل عقب مونده ها پرت کرد جلو در منم برش نداشتم خودمو زدم تو به بی‌خیالی

من که کاری باهاش ندارم این نمیدونم چرا اینقدر ..... شده البته علتشو میدونم اما این ادامه دادن بی احترامی هاش اذیتم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خودکشی کرده که یعنی حال و روزش خیلی داغونه و راهی بجز تحمل نداری عزیزدلم....دوراز جون می‌تونست از خودکشی جون سالم به در نبره،به این فکر کن،تحمل خیلی رفتارش برات آسون میشه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اگر خودکشی کرده که یعنی حال و روزش خیلی داغونه و راهی بجز تحمل نداری عزیزدلم....دوراز جون می‌تونست ا ...

به خاطر یه دختری خود کشی کرد البته خودکشی که میخواست بقیه رو برسونه یا به قول خودش آبروریزی کنه من ازش یازده سال کوچکترم خودش میخواد با یه دختری که باهاش پوسته و هم سنتی کنه ازدواج کنه به خودم میگم چرا با منی که خواهرم و ازش اینقدر کوچکترم مثل وحشیا برخورد کرد بعد با غریبه ها نه

به خاطر یه دختری خود کشی کرد البته خودکشی که میخواست بقیه رو برسونه یا به قول خودش آبروریزی کنه من ا ...

عزیزدلم.........داداشت تا به اون دختر نرسه یا خودش قیدشو نزنه ،آروم نمیشه،بعد که بهش برسه،کلی باهات مهربون میشه....ببین کی بهت گفتم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

عزیزدلم.........داداشت تا به اون دختر نرسه یا خودش قیدشو نزنه ،آروم نمیشه،بعد که بهش برسه،کلی باهات ...

بغض گلو مو میگیره خیلی دوسش داشتم اما الان اصلا برام وجود خارجی هم نداره انگار بعید می‌دونم درست بشه چون دست رو انتخاب درستی نداشته و کلا رفتارش عوض شده قبلا اینجوری نبود