2777
2789

همون اورانوس هم زیادیه بخدا 

چرخ گوشت هم اگه نخریدی نخر

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

تک

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد تکی 

سرویس بخری اینقدر چرت و پرت داره که فقط جا اشغال می کنه و یه روزی هم می ریزی شون بیرون. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من الان یه راهنمایی فقط میتونم بهت بکنم

چرت و پرت نخر!

همین

قرار نیست وسایلی ک تا ابدیت توی ازدواجت قراره استفاده کنی رو همه رو از الان بخری

یسریشون رو میتونی بعدا بخری

مثلا یه سرویس کامللللل پلاستیک بخری

خب

به چه دردی میخوره؟

جلو مهمون ک نمیتونی بذاری

پیک نیک هم بخوای بری مگه چقدر ظرف پلاستیکی میخوای

یا تو خونه مگه چقدر استفاده میکنی؟!

فقط و فقططططط

چیزایی ک توی روزمره استفاده خیلی زیادی ازش میکنی رو بخر

همین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥