2777
2789
اصلا دليل طلاق همينه ني ني خان هستاينها سه تا دخترن و مامانه يهو پسر زاييده و انگار از اين تبعيضي كه ...

نه اتفاقا مامانم دوستش داره خیلی زیاد 

اون بچه ام بدبخت کردیم اصلا مقصر نیست 

ما انفدر مشکلات بزرگتر و تنش داریم که این اصلا پیشش چیزی نیست 

نه بابام آخری رو به مامانم نمیده اصلا محاله که بده بهش میدونم تا ۷ سالگی با مادره ولی مامانم یه مدت ...

رفتم تاپيكاتو كمي نگاه كردم

ظاهرا همين برادرت باعث شده اينا دارن طلاق ميگيرن

درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تاپيكاتو كمي نگاه كردمظاهرا همين برادرت باعث شده اينا دارن طلاق ميگيرندرسته؟

نه اصلا اون طفلکی مقصر نیست  دیر یا زود طلاق میگیرن مامانم میترسه از طلاق و بابام دلش میسوزه بهش بگه برو وگرنه هردوشون راضین

نه اصلا اون طفلکی مقصر نیست دیر یا زود طلاق میگیرن مامانم میترسه از طلاق و بابام دلش میسوزه بهش بگه ...

اگر مادرت افسردگی دارن جلوی این طلاق رو بگیر چون بعدا پشیمون میشن وممکنه شماهارو مقصر بدونن واینکه نوزاد هم به مادرش نیاز ضروری داره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگر مادرت افسردگی دارن جلوی این طلاق رو بگیر چون بعدا پشیمون میشن وممکنه شماهارو مقصر بدونن واینکه ن ...

الانم پیش مامانم نیست . بابام صبح تا شب میبره خونه مادر و خواهراش 

می دونی اگه مادرت شوهر منه یا پدرت زن بگیره شما ها آواره میشین ،از وقتی پدرم زن گرفته بزور سالی یک بار فقط عیدا می بینمش خداروشکر مادرم جدا نشده و نرفته شوهر کنه وگرنه جایی خونه مادر نداشتم نزار طلاق بگیرن دلیل طلاق مادرت افسردگیه ببرش دکتر حالش خوب بشه و فکر طلاق از سرش میوفته

پدرت ظاهرا خيلي وضعش خوبه كه هميشه ريخت و پاش داشتيد و داريد طبق تاپيك هات

به نظرم مادرت علاوه بر اينها بايد مهريه رو هم بخواد، يا پدرت همه رو ميده يا قسطي ميشه كه عملا يه طور درآمد ماهيانه أست 

ببينم

پدرت با دخترخاله ش…..