2777
2789
عنوان

مادربزرگم پانزده سال پیش ازخونه رفت وبرای همیشه برنگشت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 22197 بازدید | 232 پست
سالها مجازی دست افرادی بوده که زنا براشون روتین زندگیشون بوده و تمام تلاششون این بوده که عادی سازیش ...

دیگه عادی شده عزیزم،فساد کل جامعه راگرفته،

زنان متاهل تازه هوس دوست پسر دارند،

حرمتها شکسته شده 

الان هم اگه این مملکت سرپا مونده از برکت وجود آقا امام زمان و مقام معظم رهبری هستش

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هیچی نبرده،به احتمال زیاد براش اتفاقی افتاده.

یه عصر یادمه پاییز هم بود به بهانه خرید سبزی بیرون رفت وهیچوقت برنگشت شب قبلش پدر بزرگم کتکش زده بود ولی

فقط موندم عقل اونایی که باور کنن یه پیرزن بعد یه عمر تحمل کتک یهو تو ۶۰ سالگی بخاطر کتک از خونه بره ...

دقیقا

میخواست بره قبلتر میرفت

نه وقتی که ادم نه دل رفتن داره نه پای رفتن

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اسی ناراحت نشیا 

ولی احتمالا ی ادم خدانشناسی تو خیابون پیرزن طفلیو با ماشین زده و از ترس دیه و این داستانا رفته گم و گورش کرده 😔💔 

یا تو چاهی چیزی افتاده 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
چطور باید این قضیه رو بفهمیم چرا هیچوقت هیچکی نفهمید

ببین مادر بزرگت اگر قصد فرار داشت حداقل باید شناسنامه و کارت ملی و با خودش میبرد اگر کسی قصد رفتن داشته باشه از قبل یه سری کارها رو انجام مبده مثلا پولی پسنداز کنه یا طلای جور کنه یا چند تا چیز ارزشمند برای خودش برداره که حداقل یه جا گیر کرد دستش و بگیره به نظر متم به قصد فرار نرفته