2777
2789
عنوان

مادربزرگم پانزده سال پیش ازخونه رفت وبرای همیشه برنگشت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 19496 بازدید | 230 پست
اینا باهات موافقم

جدیدا مد کردن هر جنایتی کردید کسی حق نداره بگه بالا چشمتون ابرو، همینا خیانتکارا رو وقیح میکنن، یکی تو سایت بود میگفت شوهرم بهم محبت نمیکنه حق دارم به مردای دیگه تمایل داشته باشم ، چند تا کاربرم بهش حق میدادن😐 وفتی با خیانتکار مهربون باشی همین میشه، چطور خونه زندگی و پول شوهرش خوب بود خودش بد بود برو طلاق بگیر

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتکار چه زن چه مرد از حیوون کمترن، حقشون کتک نیست، حقشون مرگه

اره درست میگی اون آدما که‌ تکلیفشون مشخصه 

ولی یه انسان در هیچ صورتی حق نداره اون یکی رو ازار بده بنظرم حتی اگر اون ادم بدترین کارو انجام داد

یه انسان سالمم هیچوقت نمیتونه باعث ازار کسی بشه که همین خیانتم جزوشه

احتمالا طفلی تصادف کرده و بی نام و نشان دفن شدهوگرنه زن های قدیمی هر چقدرم سختی می کشیدن هیچ وقت خون ...

چطور باید این قضیه رو بفهمیم چرا هیچوقت هیچکی نفهمید

چرا فکر میکنید فوت شده؟ بعدش پلیس پدربزرگتو بازجویی نکرد؟ مثلا موقع کتک خوردن شایده بلایی سرش آورده ...

وای آره 

شاید پدر بزرگه بلایی سرش اوورده و دفنش کرده 

حیاط خونه رو نگشتید 

جایی نیست که پدربزرگت گاهی بهش خیره بشه یا حرکتی که نشون بده اونجا کسی دفن شده 

اگه کشته باشه تنها جا حیاطه که دفنش کنه

جنایی کردیم قصیه رو😐

من هیچوقت باور نکردم که یکی بره و دیگه نیاد

همیشه فکر میکنم یا کسی از نزدیکان بلایی سرش میاره و پنهان میکنه مثل فیلم نوار زرد یا طرف میره و بعد اتفاقی براش میفته و دیگه دوراز جون مادر بزرگ شما میمیره. مگه دل ادم از چیه که همه زندگیتو بذاری بری حتی یادت از بچه هات نیاد بعد 15 سال! 

ولی توی همسایه های پدرم یک خانمی بود که میگفت سیدم کسی رو هم نداشت. بهش میگفتن بی بی. با یک آقایی ازدواج کرد تمام بچه های این آقا رو زن داد و شوهر داد، سیسمونی و جهیزیه. وقتی همه عروس داماد شدن غیب شد. گفتن گذاشته رفته.

ولی برای من این قضیه هیچوقت هضم نمیشه 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

[QUOTE=399364983]جدیدا مد کردن هر جنایتی کردید کسی حق نداره بگه بالا چشمتون ابرو، همینا خیانتکارا رو وقیح میکنن، یکی ...[/QUOیه جوری شده که اسم زنا را گذاشتن رابطه،اسم مردزنا کار را گذاشتن پارتنر،اسم مکانی که میرن واسه زنا گذاشتن دیت،ای تف به کسانی که دین خدا را بی حرمت میکنند

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

کی میاد پیرزن بدزده نابغه

نمی‌دونم نابغه هستم یا نه ولی قطعا میدونم باهوشم طبق تست های هوش

چرا ندزدن مهین قدیری رو سرچ کن قاتل زنجیره ای پیرزنان بوده

بخاطر طلا میدزدن 

بخاطر تجاوز میدزدن

حتی ممکنه تو یکی از کتکاش توسط پدربزرگ یا آشنا ها کشته شده و سر به نیست کردن و گفته فرار کرده

هرچی با یه ذره عقل میشه فهمید قضیه فرار نیست

من هیچوقت باور نکردم که یکی بره و دیگه نیادهمیشه فکر میکنم یا کسی از نزدیکان بلایی سرش میاره و پنهان ...

یعنی واقعا به پلیس گفتید اون زمان هیچ ردی نشونی پیدا نشد؟اخه زن 60 ساله کجا میخواد بره😢

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام