2777
2789
عنوان

کیابایکباراقدام باردارشدن بیایین بگییین فقط متاهلابیان

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 71 پست
سر پسرم با بار اولولی الانم امروز فهمیدم ولی چندماه کشید

چ خوب گلم.الان دوباره بارداری؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من سه تا بچه دارم بچه دوم و سوم اینجوری گیرم اومدن فقط با یه بار

عزیزم خداحفظشون کنه واس منم دعا کن مادرشم🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همون بار اول بعد پریودی باردار شدم سونو رفتم و دکتر تاریخ دقیق دراومد ببین امروز که روز هفتم پری ...

اهاان فهمیدم عزیزم.....تخمک زودازاد کردی...پس نتیجه میگیریم همیشه قرارنیس تخمک گذاری وسط سیکل باشه😀خداحفظش‌کنه..براماهم دعا کن عشقم

من عزیزم کیت تخمک گذاری استفاده کردم دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم

چ خوب گلم.فقط یکبار اقدام داشتی با کیت؟

ببین فقط بیخیال باش فکر کن به رابطه عادی داری و لذت ببر همین اگه فکر و خیال کنی و هدفت بچه باشه ممکن ...

دقیقا میگن بیخیال باید باشی تا زود بگیره...این ماه سعی میکنم یکم‌بیخسال باشم کلی خیلی سخته ادم هرلحظه توفکرشه ک میگیره یانه🥲

انشالله ولی بچه داری سخت مخصوصا اگر مث من آدم حساسی باشی

قربونت،میدونی ب چی حساسم؟ب خونه داری و تمیزی...هرلحظه مشغول تمیرکاریم...میدونم بچه دارشم همش وسواس میگیرم ک کثیف نکنه و اذیت میشم🥲

دقیقا میگن بیخیال باید باشی تا زود بگیره...این ماه سعی میکنم یکم‌بیخسال باشم کلی خیلی سخته ادم هرلحظ ...

نه نه اشتباه نکن اصلا فکر نکن فقط لذت ببر هرچی حساس تر باشی دیرتر میشه

من خودم اقدام ممنوع بودم به دلایلی و ماه اولی که دکتر اجازه داد باردار شدم در کمال ناباوری و دلیلش این بود همسرم می‌گفت این دور قلق گیریه:)))) و ما جدی نگرفتیم یکی دو بار نزدیک تخمک گذاری اقدام کردیم همین 

وای خوشبحالش😢خداکنه واس منم بشه

دوست عزیز

چه مشکل داشته باشی چه مشکل نداشته باشی و باردارشدنت طول کشیده برا هردوش دارو هست حتی برا اقایون،

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله بزودی تاپیک مامان شدنت بزنی

الهی من قربونت برم ممنونم بابت حرفای قشنگت🥲چقد لذت بردم😍الهی کخدا واست بهترینا رو بسازه😍😍😍عشق م ...

خدانکنه قشنگم مرسی خوش قلب من ❤️خداروشکر ک تونستم خوشحالت کنم برات نذر میکنم تااخر امسال الهی ک باردار شی

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه نه اشتباه نکن اصلا فکر نکن فقط لذت ببر هرچی حساس تر باشی دیرتر میشهمن خودم اقدام ممنوع بودم به دل ...

وایییییی چقد ادم‌امیدوارمیشه این‌چیزارو میشنوه😢من خودم مشکلی ندارما شوهرمم نمیدونم اسپرماش چجوریه فقط تعداد اقداممون‌کمه واس همون استرسم بیشتررره...