2777
2789
عنوان

کیابایکباراقدام باردارشدن بیایین بگییین فقط متاهلابیان

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 70 پست
کدوم ؟؟اولی ؟؟نمیدونم اونموقع اصلا راجبه ایم موضوعات شناختی نداشتم🤣

وای اره😂😂الان مد شده روزای تخمک گذاری و قلان😂😂😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ی بار باردار میشم

چ حسی داره ازینکه جزو استثناهایین؟😍😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

هر چیزی امکان داره، بستگی به اسپرم و تخمک و زمان اقدام داره، توکلت به خدا اگه به صلاح و خیره که انشا ...

قربونت برم.اره عزیزم دقیقا...خداکنه انشالله

عزیزدلم😢پس باراول میشه باردار شد فقط باید خدا بخاد😔😔کاش منم بچه دارشم

اره قشنگم نگران نباش مطمعن باش ب زودی زود مامان میشی عزیزدلم فقط اگر تاالان هم نشدی بدون خدا برنامه ی بهتری برات داشته ولی بهت ی کوچولوی ناز و سالم و سلامت میده امسال ب امیدوبزرگی خودش🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من بعد ۴ ماه پیشگیری نکردن آخرین بار که دوره پریودم تموم شد با بار اول رابطه باردار شدم اگه منظورتو ...

اهان،عزیزم فقط یکبار اقدام داشتی و باردار شدی...چن روز بعد پاکی اقدامت بود؟همون اولای سیکلت؟

من هردو با یکبار شدم ولی ببخشید انقد میترسم بعد هر رابطه خخ اینم بدیش

ن گلم نترس،پیشگیری کنی هیچی نمیشه.....من تصمیم دارم چننن تا بچه بیارم 😐😂😂😂اولیو اگ خدابده،دیگ پیشگیری نمیکنم همششش اقدام میشم😂😂😂😂

انشالله که برات میشه عزیزم

انشالله گلم شماهم ب حاجت دلت برسی😍

اهان،عزیزم فقط یکبار اقدام داشتی و باردار شدی...چن روز بعد پاکی اقدامت بود؟همون اولای سیکلت؟

اره همون بار اول بعد پریودی باردار شدم 

سونو رفتم و دکتر تاریخ دقیق دراومد 

ببین امروز که روز هفتم پریودم یعنی آخرین روزش بود من فرداش رابطه داشتیم 

ولی اینو بگم ۴ یا ۵ ماه پیشگیری نداشتیم و خبری نبود 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من عزیزم کیت تخمک گذاری استفاده کردم دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
اره قشنگم نگران نباش مطمعن باش ب زودی زود مامان میشی عزیزدلم فقط اگر تاالان هم نشدی بدون خدا برنامه ...

الهی من قربونت برم ممنونم بابت حرفای قشنگت🥲چقد لذت بردم😍الهی کخدا واست بهترینا رو بسازه😍😍😍عشق منییی