2777
2789
عنوان

کیابایکباراقدام باردارشدن بیایین بگییین فقط متاهلابیان

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونای که با یه بار اقدام باردار میشن از بنده های برگزیده خدان🫤🤦🏼‍♀️💔ما که خیلی وقته منتظریم بشه ...

دقیقا خوشبحالشون😭کاش بخدا بما هم‌ی نگاهیی کنهه.من ک این ماه دقیقا روزی اقدام داشتم ک ترشح تخمک گذاری داتشم....اگ خدابخاد دیگ‌باید بشه🥲🥲❤️‍🩹

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من بعد ۴ ماه پیشگیری نکردن آخرین بار که دوره پریودم تموم شد با بار اول رابطه باردار شدم 

اگه منظورتو درست متوجه شده باشم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
آره هردو بچم با یکبار اقدام باردار شدمترشحات تخمک گذاری داشتم

عزیزم خداحفظشون کنه..منم دقیقا روزی اقدام داشتم ک ترشحات داشتم کاش بشه😔

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اونای که با یه بار اقدام باردار میشن از بنده های برگزیده خدان🫤🤦🏼‍♀️💔ما که خیلی وقته منتظریم بشه ...

من هردو با یکبار شدم ولی ببخشید انقد میترسم بعد هر رابطه خخ  اینم بدیش

عزیزم اونا هم مشکلات خودشونو دارن و اکثرا بچه نا خواسته گیرشون میاد 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

منم دوبار شدم بار اول عزیزم ولی دوتاشم نگه نداشتم چون نمیخاستم

عزیزدلم😢پس باراول میشه باردار شد فقط باید خدا بخاد😔😔کاش منم بچه دارشم 

یعنی سقط کردی تو چند هفته

اره عزیزم اولی پنج هفته دومی هم سه هفته بود فک کنم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بله، روز ۱۳ و ۱۵

چ خوب گلم.خداحفظش کنه