2777
2789
عنوان

شرکت هرمی ( طب سنتی)

38 بازدید | 3 پست

سلام 

دوستان عزیز، خواهشاً سمت این مدل شرکت ها نرید( اسم نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلاتان و دغل بازه فکه با همه توان و زوری ک دارن و با شستشوی مغزی ب زور محصول بهتون میفروشند،چه خرید از اینا و چه بازاریابی اینا خوب نیست، اگر گیرتون بندازن انگار داخل گرداب گیر افتادید، از چاله نیفتید داخل چاه،سود شرکت برای چند نفر سرشاخه و سرگروه ها است ، دوندگی و سرگردانی و حرافی و منت کشی از مردم و تلف شدن وقت و انرژی و ... برای بازاریاب ها .

مشکلاتش: محصولات بشدت گران، محصولات کارخانه ای نگهدارنده دار و اسانس دار شیمیایی،مزاج شناسی غیر اصولی بر اساس ۴ تا ورق کاغذ ک پرینت میگیری، لایو و تماس و همایش گاه زمان اذان و هر زمانی، تجویز بر اساس اصول غربی و...

فقط محصولاتی که خودشون دارند میفروشند نه صرفا بهترین محصول برای شما،صد تا عیب و بیماری و استرس بیماری روتون میگذارند که به زور محصول بهتون بفروشند.

کاش همه شون وجدان کاری داشته باشند ،وقتی محصول ب زور براتون ثبت کنند در صورت انصراف شما لغو نمیشه وخدا کنه توهین و تحقیر نکنند و تهدید نکنند ک توسط وکیل شرکت شکایت می‌کنیم . و...

خواهرانه میگم خواهشا از این شرکت ها دوری کنید ،اصلا سمتش نرید که جز سرگردانی و تباه شدن وقت و پول عاقبت نداره ....

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دیگه قدیمیه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

یکیشون ب زور برای من ثبت کرد، منصرف شدم ، گفت لغو نمیشه ، خدا می‌دونه چقدر توهین و تحقیر بار من کرد، آخر سر تهدید کرد با وکیل شرکت شکایت خواهم کرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه قدیمیه

نه فعال هستن  ، شرکت های متفاوتی دارند . اسم نمیرم