2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن این شکلی نامردیه به نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 31 پست

نه نامردی نیس

منم خونه و ماشین به ناممه

خودم هزار تومن نذاشتم

ولی اگه خدایی نکرده بخوام جدا شم علاوه بر مهریه

خونه و ماشینم میگیرم

بی دلیل که نمیخواد جدا شه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مثل زن دایی منی دایی بیچارم خون حیاط دار داشتن بنام زنش کرد زنه فروخت خونه پولش معلوم نیست چکار کرد دوتا خونه بنام خودش خریده بعد داییم تو یکی از خونه که بنام زنش زندگی میکنه حتی سیمکارت داییم بنام زنش ینی فقط حقوقش دست خودشه 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مهریه و نفقه نمیگیره ها

اگه همه چیزو از اسلام تبعیت کرده، پس مهریه هم بگیره

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

دیگه شوهرش نمیتونه مهریه بده خیلی براش سخت میشه

مگه قراره مهریه هم بگیره؟ اینا که برده از مهریه هم بیشتره

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

خب خریده باشهخانومه اونا رو اگر‌بخواد ببره ندزدیده کهمثلا مهریشم‌بگیره اشتباه کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون آقا اطمینان کرده این وسط پولی رد و بدل نشده اقا هم میتونه از قانون حبه استفاده کنه هرچی زده به اسم خانم و پس بگیره 

اون آقا اطمینان کرده این وسط پولی رد و بدل نشده اقا هم میتونه از قانون حبه استفاده کنه هرچی زده به ا ...

این دیگه نامردیه

اون خانوم تو اون زندگی زحمت کشیده

چندتام بچه دارن

حقش‌نیست واقعا همون سهمشم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟

اون آقا اطمینان کرده این وسط پولی رد و بدل نشده اقا هم میتونه از قانون حبه استفاده کنه هرچی زده به ا ...

اگه اول به نام خود اقا باشه بعد بزنه به نام خانومش

میشه

درغیر اینصورت خیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شاید اونا نخوان طلاق بگیرن نباید تو کار پدرومادرت دخالت کنیبعدم اگه خواست بره اون دختر ده ساله هم بد ...

مامانم نمیتونه ازشون جدا بشه 

داداشمم بابام نمیده ممکن نیست بده به مامانم 

قطعا جدا میشه . خودشم همینو میگه 

این دیگه نامردیهاون خانوم تو اون زندگی زحمت کشیدهچندتام بچه دارنحقش‌نیست واقعا همون سهمشم داشته باشه ...

اونم نامردیه اون مرد هم زحمت کشیده کار کرده حقش اینکه این خانم همه اموالشو بالا بکشه نتیجه اعتمادش اینه اگه واقعا عدالتی باید همه دارایی و بزارن وسط خانم نصفشو برداره نه همش بجز اون سه دونگ که نمیتونه