2777
2789
یه سوال ..چرا آیفون می‌خرید وقتی گوشی های دیگه کارتونو راه میندازه و ارزون تره ؟البته بعضیا برای بحث ...

چون عادت کردیم

و اپشن زیادی داره.

از سری اول ایفون دارم

یک سامسونگ هم دارم برای اون یکی خطم

اصلا استفاده ای روش ندارم

چون نمیتونم باهاش راحت کار کنم

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال ..چرا آیفون می‌خرید وقتی گوشی های دیگه کارتونو راه میندازه و ارزون تره ؟البته بعضیا برای بحث ...

اخه بعضیا از اول ایفون داشتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن 

منم از ۱۰ سالگیم سامسونگ داشتم واقعا بلد نیستم با ایفون دخترخالم کار کنم

ساعت و ایرپادم هم سامسونگه نمیصرفه تغییرش بدم

از اون تاچ کوچیک ها داشتم تا اس۳ و اس۷ و اس۹ و الانم اس۲۳ احتمالا عوضش کنم اس ۲۵ بگیرم شایدم نکنم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اخه بعضیا از اول ایفون داشتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن منم از ۱۰ سالگیم سامسونگ داشتم واق ...

نه خب بعضی هستن برای اولین بار میخوان بگیرن می‌خوام بدونم چی داره واقعا..

مگه یه گوشی چی نیاز داره ؟

میگم بحث کاری جداست

نه خب بعضی هستن برای اولین بار میخوان بگیرن می‌خوام بدونم چی داره واقعا..مگه یه گوشی چی نیاز داره ؟م ...

به جون خودم به من باشه دوست دارم گوشی دکمه ای بگیرم خسته شدم قشنگ میبینم حال و روز امروزم شرایط الانم بخاطر اتلاف وقت های پای گوشی چند سال قبلمه😪😪😪 

البته اطرافیان من بخاطر سرمایه آیفون میخرن میخوان پولشون بی ارزش نشه هروقت خواستن با همون قیمت قبل بفروشن 

منم یه گوشی سامسونگ سری m یا a بسمه واقعا چون کار خاصی نمیکنم باهاش نه گیم میزنم نه کار سنگین میکنم عکاسی هم علاقه ندارم 

ولی اگه اس میخرم دقیقا بخاطر رقابت بین اطرافیان که همشون ایفون دارنه واقعا ۱۵-۲۰ تومن دور ریختم با اینکه یه a5۴ کارمو راه مینداخت کاش طلا میخریدم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕