2777
2789
خوابگاهی بودی؟

نه... ولی میدونم اگه برم اونجا حوصله هیچکسو ندارم و بهم خوش نمیگذره :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه به کمتر کسی خوش میگذره 

برون گرا ترین آدم هم یه وقتایی دلش حریم خصوصی و تنهایی میخواد خیلی سخته سال ها با حداقل ۵ نفر تو یه اتاق و صد ها نفر تو یه محیط زندگی کرد 

این روزا میگذره اما به سختی

اره من فکرمیکردم برم خوابگاه خیلی خوبه ولی الان احساس میکنم من تو خوابگاه تک تنها موندم همه باهم اکی ...

منم

اصن نمیفهمم برا چی خوشن

میشینن دورهم ساعتها راجع ب یه موضوع چرت حرف میزنن

ن بنظرم برونگراها خوشن تو خوابگاه

بعید می‌دونم 

یکسال خوابگاه بودم بعد خونه اجاره کردم دوست برون گرام که کل خوابگاه میشناختنش و با همه دوست بود الان میگه خوش به حالت رفتی راحت شدی از اینجا 

این روزا میگذره اما به سختی

منماصن نمیفهمم برا چی خوشنمیشینن دورهم ساعتها راجع ب یه موضوع چرت حرف میزنن

دقیقااا بعد من هنوز دانشجو نشدم سال اخرمه هنرستانم خوابگاه داریم، کل این سه سال اینجوری بودم که کاش مجبور نبودم بیام خوابگاه دلم میخواست زودتر اخر هفتشه بیام خونه🥲

زمان کارشناسی خوابگاهی بودم انقدر عذاب می‌کشیدم و بد می‌گذشت تو فکر انصراف دادن افتادم که کرونا اومد و مجازی شد فقط دو ترم اول و آخر رو حضوری بود و خوابگاه موندم ولی همونم خیلی سخت بود امسال ارشد شهر خودمون قبول شدم با همکلاسی  خوابگاهیم رفتم اتاقشون بین کلاس ها یکی دو ساعت بمونم دوباره همه خاطرات زنده شد خدا رو شکر کردم دیگه خوابگاهی نیستم 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید