2777
2789

اومدم نشستم تو حیاط 

اصن نمیتونم قیافشو تحمل کنم 

غذا میبریم شوهرم میگه مادرم تنهاست ببریم اونجا بخوریم  به غذام لب نمیزنه فقط ایراد میگیره 

بعد خودش یه زن بدبختی بوده که شوهرش بیکار بوده پسر بزرگشو جا مدرسه میفرسته دنبال کار، نون نداشتن بخورن بعد اینقد تو غذا عشوه میاد انگار دختر وزیره مثلا مرغ اگه همون روز نکشته باشن نمیخوره

ماهی اگه صید همون روز نباشه نمیخوره،

داشتیم میگفتیم فلان اتاق خونه رو تمیز کنیم گفتم اره اول وسیله های اضافیش باید جمع بشه بعد جارو و فلان 

بعد گفت نهههه بلد نیستی اول جارو میکشم بعد وسیله ها رو هل میدم ته اتاق 

کلا هرچی میگم میخواد ضایعم کنه

جو اونجا سنگینه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ غیرقابل تحمل .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بد عنقه دیگهخودشو با تو مقایسه میکنهبا خودش میگه چرا تو باید همه چی داشته باشی زندگیت خوب باشه اما ا ...

جدیدا هم گیر داده به مادرم 

هی میپرسه مادرتو بابات میبره و میاره؟

به شوخی هم میگه بابات باید یه زن دیگه بگیره مامانت مریضه