2777
2789
آخه مردای ایرانی دیگه دنبال دختر موفق نیستن دنبال دختر زیبا هستن، من همکلاسی ای داشتم که خیلی خیلی آ ...

نه بابا جز نگاه های هیز هیچی نصیب نمیشه. دوستات شاید در کنار خوشگلی موفقیت هم داشتن

من خودم معلمم خوشگلم هستم کو؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در جهان اول تلاش قطعا شما رو به موفقیت میرسونه

نه لزوما

مرغ همسایه غازه 

مافیا و رانت همه جا هست 

زیرآب زنی هم همه جا هست ...منتها اینجا بدتره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین عزیزم ما هر چیو اولویت قرار بدیم آن پیشرفت میکنه خودت اولویت باشی بقیه هم خودتو اولویت میزارن ن ...

آخه عزیزم ماها که وقت کارهای زیبایی نداریم در رقابت با اونایی که خیلی وقت میذارن برای ظاهرشون میبازیم قطعا، حفظ زیبایی و جوونی وقت و مراقبت میخواد، البته که من با عشق درس خواندم تمام این سالها، اما خیلی پشیمونم

عزیزم هرکسی به چیزی میرسه که دنبالشه 

....

شما دنبال زیبایی.پولداری یا شوهر پولدار نبودید 

دنبال درس   و مدرک بودید و به همون هم رسیدید

اون دوستانتون هم  به چیزی رسیدن که براش تلاش میکردن

سلام 😍
پول همچنان مهمتر از زیباییهمیمون باشی پولدار باشی کاریزماتیکی باز

آخه ماهایی که خانواده پولدار نداشتیم ، راهی جز درس خوندن نداشتیم برای به پول رسیدن، ولی بازم نرسیدیم 

در واقع هم زیباییمونو از دست دادیم هم به پول نرسیدیم

اینقدر بدم میاد اصلا این واژه جهان سوم جز غربی ها کی اولین بار گفته هرچی اونا اسم تعیین میکنن و بدی از بقیه کشورها میگن قرار نیس ماهم تکرار کنیم خیلیا تو بقیه جاها که تو بهشون میگی جهان اول نون قیافه رو میخورن 

آخه ماهایی که خانواده پولدار نداشتیم ، راهی جز درس خوندن نداشتیم برای به پول رسیدن، ولی بازم نرسیدیم ...

عزیزم به آخر دنیا نرسیدی که باز جا برای پیشرفت هست

بیشتر از عمل ورزش تو زیبایی آدما تاثیر می‌زاره از نظر من کلا ورزش آدم و جذاب میکنه

شانس هم خیلی دخیل هست 

ما یه دختر توی اقوام داریم میتونم بگم زیباترین دختری هست که تا الان دیدم اما بدبخت ترین کسی هست که میشناسم 

پدرش زن گرفته مادرش خودکشی کرده و شوهرش هم جدیدا بدلیل تجاوز به یه دختر افتاده زندان

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

کاملا موافقم باهات عزیزمهنوز انگار شخصیت من به قیافه م ربط داره حالا خوب یا بد بشدت می بینم چهره روش ...

آره عزیزم منم با شما موافقم ولی خب غالب آدمهایی که خیلی تلاشگرن آدمهای سختی کشیده و صبور و خوبی هم هستن، ولی بازم سالهااا عقب هستن از آدمهای زیبایی که چه بسا اخلاق مدار هم نباشن

قیافه همه جا مهمه 

شما چند تا رمان خارجی بخون و مستند ببین متوجه میشی همه جای دنیا زن ها گله دارن که به خاطر ظاهرشون قضاوت میشن 

منم میشناسم کسایی رو که چون فقط خوشگلن ازدواج خوبی داشتن، شوهر خیلی پولدار دارن 

با اینکه حتی از نظر اخلاقی آدم های جالبی نیستن