2777
2789

یکی میگه دختری که خونه باباش هر چند ماه به زور یک دست لباس خوب میخره 

یا تحصیلات آن چنانی نداره و... 

نباید توقع داشته باشه با پسر یکه حتما شغل پر درامدی دلره و تو زندگی رفاه داره 

مگر اینکه خود دختر مالی و تحصیلی و... بالا باشه 

اونوقت اینجا چندین تاپیک دیدم دختره پولداره تحصیل کرده 

حتی خانوادشم همین طور 

ولی اومده اینجا درد و دل که خواستگار نداره یا هم سطحش کسی نیست و دخترای معمولی اطرافش ازدواج های خیلی خوبی داشتن 

منم چندین مورد تو اطرافم دیدم 

یکیش که واقعا نمیدونم اسمش شانسه یا خواست خدا ولی واقعا ازدواج خوبی کرده 

و خودش کاملاااا معمولی 

اینارو نگفتم که ارزش پیشرفت و بیارم پایین پیشرفت که به خاطر خود ادمه به هرحال تو موقعیت هم تاثیر داره 

نمیدونم اسمش شانسه یا چی 

ولی خدا باید برات بخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو به شدتتتتتتتتتتت قبول دارم دختر خاله منم کاملااااا معمولی رو به پایین بود ولب با یه پسر همه چی ...

اره دقیقا مثل همونی که گفتم به چشم دیدم 

واقعا خدا براش خواست 

طوری بود که تو 24 سالگی از نبود خواستگار افسرده شده بود

اینایی که اینجا این مدلی حرف میزنن که دختری که تحصیلات نداره یا پدر پولدار نداره شوهر خوب گیرش نمیاد 

اکثرا همون دخترای سن بالا تحصیلکرده هستند که شوهر خوب گیرشون نیومده 

من هرچی دیدم اکثرا برعکس دیدم 

دخترای که موقعیت مالی و تحصیلات پایین تری داشتن شوهرای خفن تر و پولدار تری گیرشون اومده 

دخترای تحصیلات بالای اطرافم یا مجردن یا شوهرای معمولی یا بی‌پول دارن که 

از قدیم گفتن یا صورت زیبا یا نام بابا البته به شانسم هست

نه اونی که گفتم به چشم دیدم 

نه زیبایی داشت 

نه تو اجتماع بود 

نه دانشگاه 

نه شغل 

هیچی 

تو شهرستان با پدر مادر پیر 

ولی خواست خدا 

یه نکته ای رو که به نظرم باید در نظر گرفت اینه که بحث توقع و شانس رو از هم جدا بکنیم 

مثلاً هیچ کدوم ما بدمون نمیاد لا*تاری برنده بشیم 

اما هیچ انسان عاقلی توقع نداره که حتماً لات*اری برنده بشه چون چیزی نیست که تو بتونی کنترلش بکنی 

اون دسته از دوستانی که میگن به لحاظ منطقی نباید توقع داشت پسر چیزی رو برای تو فراهم بکنه که نه تو خونه پدری داشتی و نه خودت می‌تونی فراهم بکنی حرف منطقی می‌زنن 

اما در عین حال اگر شانس بیاری و حالا موقعیتی پیش بیاد که فراتر از اون برات فراهم بشه خیلی هم خوب، ایرادی نداره 

فقط باید بین توقع و شانس تمایز قائل شد 

شانس همیشه پیش نمیاد 

و آدم باید توقعاتش در زندگی معقول باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اینایی که اینجا این مدلی حرف میزنن که دختری که تحصیلات نداره یا پدر پولدار نداره شوهر خوب گیرش نمیاد ...

عااا دقیقا 

منم همینو میگم 

با واقعیت فاصله داره 

و نمیشه برای همه یک نسخه پیچید

نه اونی که گفتم به چشم دیدم نه زیبایی داشت نه تو اجتماع بود نه دانشگاه نه شغل هیچی تو شهرستان با پدر ...

از اینا انقد تو آشنا و فامیل دیدم 

دختره میره سر زمین کار میکنه پسره صاحب کاره عاشقش میشه الان یه زندگی داره مثل ملکه ها آخه بنده خدا هیکل و قیافشم مثل اسب آبیه 

اینجا همههههههههههههههه چیزی از حوری ها بهشتی کم ندارن ولی شوهر بیشعور و نفهم دارن نمیدونی مگه

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

اره دقیقا مثل همونی که گفتم به چشم دیدم واقعا خدا براش خواست طوری بود که تو 24 سالگی از نبود خواستگا ...

آره دیگه عزیزم اینجا هرجور آدمی هست درنتیجه هرجور نظری ممکنه بشنوی اگه واقعا میخوای برا چیزی تحقیق کنی یا راه حل میخوای از یه مشاور آگاه کمک بگیر حتما ❤️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕