2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ب پسرش محل نمیزارم ک آدم سه و دیگه از این حرفا نزنه

نه اشتباه نکن .تو مثل همیشه باش خودتو تو خونه سرگرم کن ،اون روزایی که پسرتون خونه میاد برای خودت کار بتراش .که کمتر اوقات خالی داشته باشی و زوم کنی رو رفتارشون .تو اشپزخونه خودتو سرگرم کن نمیددنم اتاقتو مرتب کن .اینکارو بدار وقتی هستن انجام بدی که کمتر تو جمعشون باشی 

بیچاره بچه

کاش کسایی که مسئولیت بچشون دو قبول نمیکنن هیچ وقت بچه دار نشن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

منم ب پسرش محل نمیزارم ک آدم سه و دیگه از این حرفا نزنه

بنطرم یکی دو سال دیگه باید بجه رو تحمل کنی 

برو فلوکسایتن بگیر بیخیال شی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

داشتم بهت فکر میکردمبرای شوهرم ک کار ندارهیا زندگیم ک پاشیدهیا بچه ایی ک مدام بخاطرش سرفکنده ام و گر ...

سلام عزیزم

این ایام دل خودمم شدید شکسته 

از دلتنگیه زیاد ، روو اوردم به نماز شب

قلبم ارومتر شده 

نماز استغفار بخون ، سرچ کن ، خیلی سادس ، ولی خیییلی مجربه

خودمم روزی یه بار نماز استغفار میخونم

خدا جانم یا ارحم الرحمین به حق ارحم الرحمین به حق فاطمه زهرا به دل من و این کاربر نگاه کن ، الهی امین

سلام عزیزماین ایام دل خودمم شدید شکسته از دلتنگیه زیاد ، روو اوردم به نماز شبقلبم ارومتر شده نماز اس ...

مممون از دل مهربونت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم من تجربه ای ندارم که راهنمایی کنم.ولی میتونم بپرسم شما مجرد بودین و با این آقا ازدواج کردین؟به ...

جای من نیست این حرف رو بزنم ولی درست نیست به نظرم شما اگر مطلقه باشی زیر بار فرد بچه دار برو در غیر این صورت ظلم میکنی به خودت 

نکن این کار رو

فکر کردم آروم و مودبه

ببين خيلي طبيعيه

شما اگر با شوهرت بچه از پرورشگاه مياوردي مشكلي پيدا نميكردي و ازش متنفر نميشدي

اما اين بچه از زني هست كه يك زمان زنِ شوهرت بود، عملا مثل اينه كه داري زن سابقش رو تحمل ميكني