2777
2789

من تازگیا دارم پشت فرمون می‌شینم البته ۱۲ ساله گواهینامه دارما ولی ماشین نداشتیم،حالا اون روز ظهر پسرم رو بردم مدرسه اومدم تو کوچه خودمون موقع پیچیدن یه موتوری جلوم سبز شد من سریع ترمز گرفتم و ایستادم که برخورد شدید بوجود نیاد،همینطورم شدخیلی آروم بهم برخورد کردیم،بعد من اومدم پایین که ببینم چی شده،یه دفعه مرده تا دید من زنم شروع کرد داد و هوار کردن تو کوچه که خانم چشمات کجاست،چشم نداری ببینی منو،بلد نیستی برای چی می‌شینی پشت فرمون و خلاصه کلی توهین

البته من اصلا گردن نگرفتم که مقصرم گفتم تو پیچ بود هم شما باید دقت میکردی هم من،ولی اون کوتاه نمیومد ،گفتم حالا چی شده مگه چیزی نشد که هم خودت سالمی هم ماشینت،گفت نه من پام درد گرفته و الان گروه نکنه شکسته یا چیزی،با اینکه داشت روش راه می‌رفت قشنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه با تهدید گفت الان زنگ میزنم افسر بیاد فکر میکرد گواهینامه ندارم من،گفتم بزن من مشکلی ندارم،اینجور که گفتم شروع کرد یکم راه رفتن گفت عیب ندارد شمارت رو بده که اگر به موقع چیزیش بود پام باهات تماس بگیرم گفتم باشه شما هم شمارتون رو بده،فقط میخواستم از دستش خلاص شم داشت تو محله آبرو ریزی میکرد ترسیدم یکی رد شده ببینه

خلاصه تا من رسیدم خونه دیدم بهم زنگ زد،مامانش پشت خط بود،یعنی درسته منو قورت داد،هرچی به مامانش گفتم من مقصر نبودم حرف گوش نمی‌کرد گفت پای پسرم ورم کرده شکسته دارم میبرمش بیمارستان،منم گفتم باشه الان زنگ میزنم شوهرم بیاد ما هم میایم بیمارستان

تو بیمارستان عکس و اینا انداختن گفتن خدارو شکر سالمه و هیچیش نیست اما خودش زورکی میخواست پاس رو آتل بگیره که دکتر بیمارستان گفت هیچی نیست و براش آتل نگرفت،خلاصه رفت خونه و بعداز ۲روز دوباره کلی پیام و اینا که من رگ های دام ورم کرده و رفتم دکتر شخصی برام فیزیوتراپی نوشته،از اونور متورم داغون شده و الآنم چند روزه سرکار نرفتم باید خسارت اینارو بهم بدین