2777
2789
عنوان

لباسای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 17 پست

من فقط دوتا پلتوشو ک خیلی شیکن میپوشم ک خیلیم بهم میاد،یکم بلند میشه بهم ولی شیکه کسی نمیفهمه،چاق نیس اونقد ک تفوت سایز مشخص شه 

ولی چیزای دیگ ادمو مردونهزنشون میده نکن اینکار، تو زنی باید دامن خوشگل و لباسای شیکو. دلبری بپوشی ن لباسای بوگندوی شوهرو🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دوتا پلتوشو ک خیلی شیکن میپوشم ک خیلیم بهم میاد،یکم بلند میشه بهم ولی شیکه کسی نمیفهمه،چاق نی ...

شاید باورت نشه اون بو نمیده لبلساشم یه جوریه انگار هزار بارم بشوریشون بوی ادکلنه نمیره

ولی نه مواظب تیپ خودم خستم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻