شیطن مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 عنوان چیکار کنم الهام دریافت کنم ب خدا نزدیک بشم | مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 73 پست نماز اول وقت سعی میکنم بخونم هر روز ی سوره ای چیزی میخونم نمک میریزم ب خات خیلی نزریک بشم؟؟؟؟ فک کنید خواهرتونم بگید 1404/08/02 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 388 موافقم من خیلی استرس دارم خیلی فکر میکنم همین باعث میشه عصبی بشم دیگه نمیدونم چیکار کنم چی باعث استرست میشه؟ از بین ببرش
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 ارنباط با امام زمان و حرف زدنی حتی ساده...خیلی مهمه الان مهمترین مسئله واسه ما امام زمانه نمیدونم چط ... چشم گلم همشونو واقعا سعی میکنم انجام بدم ولی امام زمان شما نتیجه گرفتید
عرپ عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 548 عزیزم کلیپ های اقای پناهیان رو ببین تو گوگل هستنمثلا در مورد امتحان خداحدیث قدسی رو سرچ کن بخون اونام قشنگنکتاب عدل الهی از استاد مطهری خوبه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 چی باعث استرست میشه؟ از بین ببرش خونه موندن زیاد و ریشه در کودکیم دارهاینستا و ماهواره هم ذهنمو خراب مینه ولی نمیدونم خوب چیکار کنم
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 عزیزم کلیپ های اقای پناهیان رو ببین تو گوگل هستنمثلا در مورد امتحان خداحدیث قدسی رو سرچ کن بخون اونا ... چشم گلم ❤️
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 خواهش میکنم فقط همیشه و هر جا امیدتون رو از دست ندید و به خدا توکل کنید قطعا هر چیزی که باشه به صلاح ... مرس والا حالمو خوب کردید انشالله هر جی میخواید خدا بده بهتون🩵🦋حد اقل بود اشتباه تایپی شد
عرپ عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 548 چشم گلم همشونو واقعا سعی میکنم انجام بدم ولی امام زمان شما نتیجه گرفتید بله عزیزم یجور وظیفه خودم میدونمواقعا بله نتیجه اولش ارامش و حس فوق العاده معنویه و بقیشم که خدا عالم...منم دیدم نتیجه ظاهری رو ولی خدا میدونه چه اثار باطنی داره
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 گلم همیشه و هر جا بهشون ایمان و امید دارم که مشکلم حل میشه یه درصدم شک و تردیدی ندارم شده اون چیزی ک ... چ انسان خوبی هستید انرژیتونو گرفتم انشالله ب خواسته هاتون برسید❤️🩷
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 سپاسگزارم از دعای زیباتون همچنین براتون بهترینا رو آرزومندم از هر لحاظ خوشبخت ترین باشید زیر سایه ما ... مرسی عزیزم 🤍🪽🐚
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 بله عزیزم یجور وظیفه خودم میدونمواقعا بله نتیجه اولش ارامش و حس فوق العاده معنویه و بقیشم که خدا عال ... وای ی کاری کردید واقعا برم حرف بزنم سپاس گذارم🦋🪼🩵
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 همین پاشنه آشیل. از همینجا ممکنه ضربه بخوری.اطاعت و بندگی کن، گناه نکن. چشم عزیزم خودم خیلی میخوام
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 قربونتون برم همچنین واین که سعی کنید چاکرای گلتون رو تقویت کنید درباره اش تحقیق کنید💞🌱 چشم اره شنیدم حس میکنم کل چاکرا هام باید پاکسازی بشه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 گلم واین که فکر کنم شما حستون هم قوی باشه درسته؟ خیلی آدم ساده ایم ولی تو بعضی چیزا اره واقعا قویه حس ادمای خیلی بد و خوب میگیرم شما چی
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 بله منم بعضی مواقع اینطوری میشم اما خیلی نباید استفاده کرد ازشون و بیان کرد بعضی مواقع و کوتاه خوبه من ک متوسطه دوستمو باید ببینید هر چی در باره هر کی بگه درسته آن حسش کلا قویه مامانشم مامان بزرگشم اینجوری بودولی چرا میگید نباید زیاد استفاده کرد
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 938 اون یکی تاپیکتون پرسیدم گفتید میتونم ازتون سوالی بپرسم ممنون میشم بگید جنسیت فرزند ناهید خانم چیه؟من ... پسر ۴۵ درصد دختر ۶۵درصد احتملا داره