fatiisab مدیر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 عنوان وقتی بین رفتن و موندن گیر کردی چیکار میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 23 پست میگم چقدر بده وابستگی عاطفی ۶ ساله عاشقشم بعد ازدواج باهام سرد شد و خیانت کرد بهم کلا ۱ ساله ازدواج کردیماصلا محب نمیزاره بهم اما نمیزاره برم وقتی میخام بیخیالش بشم میاد سمتم یه روز میخادم یه روز ن یه روز هست یه روز نیست نمیدونم باید چیکار کنم هر چقدر از خدا کمک میخام ک عشقش رو از دلم بیرون کنه فایده نداره دیروز | 14:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 همون لحظه که خیانتشو فهمیدم میرم و برای همیشه تنهاش میزاشتم ازم فرصت خواست اما تو همون فرصت هم نتونست کاری بکنه برای حال دلم
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 میررررماگ خوب بود فکر رفتن ب سرم نمومد ولی خیلی سختمه نمیدونم عاشق شدین اونم چند سال
guitar_77 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2189 حرف زدیم خیلی خیانت رو گفت شبطنت بوده وگرنه هیچکس رو به تو ترجیح نمیدم اون موضوع هم میگ شرایط کاریم ... از یه مشاور کمک بگیرشیطنت! وا😐اگر قراره بر این باشه که هرروز همه خونه ها جنگ و دعواست. وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 از یه مشاور کمک بگیرشیطنت! وا😐اگر قراره بر این باشه که هرروز همه خونه ها جنگ و دعواست. مشاور نتونست کمکم کنه
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 25389 شرایط رو میتونم بسازم اما تنها ادم زندگیم بود از نوجوانی باهم بودیم از دل برود هرآنکه از دیده برفت .فراموشش میکنی فقط زمان میبره
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 عاشقش نیستی هیچ زنی نمیتونی با کسی که روحش رو دست خورده کرده زندگی کنه و عاشقش بمونهمرد با خیانت روح ... چه بی رحم گفتی اما درست بود از حس تنهایی باهاشم
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 از دل برود هرآنکه از دیده برفت .فراموشش میکنی فقط زمان میبره الهی امین از خدا همینو میخام
گنگسترر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1553 چه بی رحم گفتی اما درست بود از حس تنهایی باهاشم چون خودمم تو این زندگی اممن هر روز میشکنم ولی نه بخاطر عشق بخاطر وابستگیبعضی وقتا زندگی خیلی بی رحم میشه من بچه ها این وابستگی رو بیشتر کردنتو تا وابستگیت بیشتر نشد خودتو نجات بده "دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد" آلبرت کامو
fatiisab مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 586 چون خودمم تو این زندگی اممن هر روز میشکنم ولی نه بخاطر عشق بخاطر وابستگیبعضی وقتا زندگی خیلی بی رحم ... رفتن به این راحتب نیست