2777
2789

بچه ها این پسر همکارمه. فامیل خیییییلی دوره. خیلی دور. پسردایی زن داداشم میشه. پرستاره خواهرشم پرستاره.من مامام. من خونوادم خیلی سختگیرن تو ارتباط با پسر. کلا میگن از هرچی پسره فاصله بگیر. یه بار قبلاااااا با همکارم آشنا شده بود فقط چت و تماس و تو محیط کار میدیدمش بعد داداشم فهمید فالگوش پشت در می ایستاد هکم کرده بود منو زده بود. جوری شدم که از دور رد میشم و به هیچ پسری از پسرای همکارسلام نمیکنم.دست خودمم نیست. ولی میبینم دخترا اجتماعی ان ولی من نه. بخصوص منی که مامام و با پسرا ارتباطی نداشتم.محیط کلاس و کار خانمه همش.

خلاصه زن داداش دومم هم همسایه همین پسره هستن. پسره چندروزه با من حرف میزنه و میگه همکارا تورومعرفی کردن و اینا.و من میخوام ازدواجم سنتی نباشه و باید آشنا بشم و فلان. من با زن داداشام ارتباطی ندارم. پشت من حرفایی میزدن یا مثلا چیز مشترکی نداشتیم اونا سی و خورده ای ، چهل سال هستن من 28 سال  مجردم و حقیقت چیز مشترکی بااونا ندارم و وقتی دانشجو بودم صبح تا شب کلاس بودم الانم شاغلم از خونه به سرکار ولی اونا همش زوم کردن که مثلا گوشواره پوشیذم یا یه بار مثلا ساحلی پوشیدم میگفتن مگه توام از اینا میپوشی؟ ما خانوادم ضعیف بودن و حالا دوس دارم بع خودم برسم و سرگرم خودم باشم ولی اونا بااینکه بچه دارن بازم ول کن من نیستن و پشتم حرف میزنن بااینکه من قطع ارتباط کردم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بعد پسره گف یه چیزی میگم ولی نپرس کی گفته. گفت میگن گوشه گیری، اینم بگم این پسره کلا چندتا سوال از زندگیمم پرسیده. فهمیذم زن داداشام بش میرسونن

گفتم هرکی یه جور معنیش میکنه ولی من گوشه گیر نیستم اما سرگرم خودمم.گفت عروسی داداشت نرفتی

گفتم اره نرفتم

بچع ها من واقعا نرفته بودم چون شب قبلش پریود شده بودم و بشدت دردناک بود در حد مرگ بود پیش دانشگاهیم بودم و مایل به دیذن فامیل نبودم. زور که نیست. ولی بعدش با زن دااشام خوب بودم دیدم اونا پشت من حرف میزنن قطع ارتباط کزدم الانم تو سن ازدواجم بخت منوبستن با حرفاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد پسره گف یه چیزی میگم ولی نپرس کی گفته. گفت میگن گوشه گیری، اینم بگم این پسره کلا چندتا سوال از ز ...

ححقیقتش تو عروسی داداش نرفتن خیلی عجیبه . عقد خواهرم در حد مرگ حالم بد بود طوری که اسید معدم تموم دهنم رو زخم کرده بود تو تابستون کاپشن پوشیده بودم و تماما لرز داشتم . ولی رفتم . پریود که با دو تا مسکن یا تزریق یه آمپول مسکن قوی کنترل میشد . حالا کاری ندارم اونا چه جور آدمایی هستن

ححقیقتش تو عروسی داداش نرفتن خیلی عجیبه . عقد خواهرم در حد مرگ حالم بد بود طوری که اسید معدم تموم ده ...

داداش با خواهر فرق داره

الان بعد ازدواج سالی یه بارم شاید بزور بیان خونه ما

من ذاتشونو میدونم و میدونم چقد اذیتم کردن

دلیل نمیشه بخت منو ببندن

داداش با خواهر فرق دارهالان بعد ازدواج سالی یه بارم شاید بزور بیان خونه مامن ذاتشونو میدونم و میدونم ...

رربطی نداره . پسره داره بهانه میاره .  فیتیلش رو بکش پایین . بگو برو با کسی دیگه که گوشه گیر نباشه