2777
2789
عنوان

یکم با تاخیر ولی پزشکی قبول شدم اگه سوالی دارین بپرسین 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست
من شیمی مسائل محلول و حذف کردم با بعضی استوهای مخلوط که خیلی سختنبه نظرت مسائل سینتیکم حذف کنم یا بخ ...

من استو رو همشو تقریبا خوندم با اینکه مسئلم افتضاح بود گفتم شاید یه سوال راحت بیاد

همینطور مسائل محلول هم خیلی کاربردیه اگر میتونی بخونش

سنتیک رو اگه خیلی ضعف داری در حد معمول بلد باش وگرنه حذف کن چون هنوز تا کنکور فرصت زیاده

باز باید ببینی خودت چطوری ای

چون من مثلا بجز مسائل فصل ۱/۲ دوازدهم بقیه ی مسائل رو در حد معمولی و راحت بلد بودم که اگه سوال آسون بود بتونم جواب بدم

نه من نمونه دولتی بودم

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

مثلت میشد موقع درس ذهنت بره یه جای دیگه تو ذهنت صحبت کنی با خودت چیکار میکردی

زیااااااااد پیش میومد

هیچی یه تایمی رو میذاشتم با خودم صحبت میکردم😅

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیک مدار و میخواستم حذف کنم کلا حرکت شناسیم در حد نهایی بخونم همه میگن کارت غلطه این فصلا رو حذف ک ...

مدار منم ضعیف بود ولی حذفش نکن

یه حد معمول بلدش باش معمولا ۳ تا سوال میدن که یکیش خیلی راحته

همینطور حرکت رو حذف نکن روش وقت زیاد بذار چون هم ترکیب میشه هم اینکه اگه یکم باهاش کار کنی روون میشه دستت

عزیزم برا فیزیک به نظرت خیلی سبز جامع بهتره یا میکرو نقره ای؟شما خودت چه منبعی داشتی براش

من خودم نشرالگو تک پایه داشتم برای ۱۱ و ۱۲ ام

دهم هم تک پایه خیلی سبز جمع بندی هم موج آزمون داشتم راضیم بودم از همشون

راجع به اونا راستش خیلی اطلاعات ندارم 🥲