2777
2789
عنوان

یکم با تاخیر ولی پزشکی قبول شدم اگه سوالی دارین بپرسین 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از توانایی تمرکز و پشتکارت هم بگو

تمرکزم افتضاح بود😅یواش یواش بهتر شد گاها موقع ریاضی تست زدن آهنگ گوش میدادم که فکرم پرت نشه

پشتکار هم به نظرم تنها چیزی که آدم باید سرلوحه قرار بده اینه که تحت هیچ شرایطی ناامید نشه

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

دبیراتو میشه بگی زیست کی خوبه و پینو کیو خوبه یا ای کیو

دبیرام همشون حضوری بودن 

من برای زیست میکرو قرن جدید داشتم و هرسه پایه جدای خیلی سبز +جمع بندی موج آزمون 

برای من تو اون سطح خوب بود

باز باید ببینی با کدوم اوکی تری البته دبیر خودم می‌گفت آی کیو بهتره نسبت به همشون

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

پایت قوی بود گلم ؟؟مرسی گلم از راهنماییت روزی چقدر می‌خوندی

نه اصلا قوی نبود راستش😅

سر همین قضیه سال پشت کنکورم مجبور شدم برای زیست کلاس بگیرم دوباره

قربونت برم❤️

روزی ۱۲-۱۳

یه تایماییم بود که کمتر بخونم ولی غالبا همین بود

مبارکت باشه عزیزمحذفیاتم داشتی برا کنکور؟

مرررسیی قشنگم❤️

صد درصد داشتم😅

فیزیک فصل ۱ یازدهم/شیمی ۱و ۲ دوازدهم +۳ یازدهم(البته مسائلش وگرنه هر سه تای این فصلا رو حفظیاتشو تا حدودی خوندم)/ریاضی الگو ها/زیست قلب و تنفس

نه اصلا قوی نبود راستش😅سر همین قضیه سال پشت کنکورم مجبور شدم برای زیست کلاس بگیرم دوبارهقربونت برم❤ ...

خیلی عالیه گلم با روزی ۱۲ ۱۳ ساعت همش صرف مطالعه میشد با آموزش هم بود جزش؟؟یاعت خواب بیدارت چطوری بود من خیلی سخته از خواب بیدار شدن 

مرررسیی قشنگم❤️صد درصد داشتم😅فیزیک فصل ۱ یازدهم/شیمی ۱و ۲ دوازدهم +۳ یازدهم(البته مسائلش وگرنه هر س ...

من شیمی مسائل محلول و حذف کردم با بعضی استوهای مخلوط که خیلی سختن

به نظرت مسائل سینتیکم حذف کنم یا بخونم؟

و اینکه شما تیزهوشان بودی؟

خیلی عالیه گلم با روزی ۱۲ ۱۳ ساعت همش صرف مطالعه میشد با آموزش هم بود جزش؟؟یاعت خواب بیدارت چطوری بو ...

نه فقط مطالعه بود

منم خیلی سخت بیدار میشدم و میشم اتفاقا

حتی مثلا پیش میومد من مطالعه رو از ساعت ۸ شروع میکردم ۹ یه ربع میخوابیدم دوباره ادامه میدادم

مرررسیی قشنگم❤️صد درصد داشتم😅فیزیک فصل ۱ یازدهم/شیمی ۱و ۲ دوازدهم +۳ یازدهم(البته مسائلش وگرنه هر س ...

فیزیک مدار و میخواستم حذف کنم کلا حرکت شناسیم در حد نهایی بخونم همه میگن کارت غلطه این فصلا رو حذف کنی