2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دانشگاه دولتی اصلا عشقو حال😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 90 پست
من خواهرم خوابگاه کناریمون بود منم علوم پزشکی بودم فرقی نداشتامیرآباد

شهر ما فرق میکنه بعد دوباره شهرستان ها هم فرق میکنه مثلا یه شهرستان خوابگاه علوم پزشکیش بهتره از اون یکی هست 

خداییش پسر منم خیلی تعریف می‌کنه از دانشگاه و خوابگاهشزمین و باشگاه ورزشی رایگانرختشوی‌خانه رایگان.ا ...

اره والا خوبه دیگه خیلی کم هزینه میشه این همه امکانات هم هست بعضی ها اعتراضم دارن 

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میتونید تو یک اتاق با چندنفر دیگه زندگی کنید سخت نیست؟ برای برونگراها راحت تره بازفرض کن بخوای ...

خیلییی سخته من هفت سال برای خواب عذاب کشیدم خوابمم سبکه با اینکه با هم اتاقیام خیلی دوست بودم و دخترای خوبی بودن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم نمی‌خوام بگم

مثلا بگی چطوری شناسایی میشی آخه؟🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

آره ،شما فاطمیه بودین؟

نه من پزشکی بودم امیر آباد جلوی مسجد النبی خواهرم خوابگاه کناریمون بود فکر کنم اسمش فاطمیه هست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خیلییی سخته من هفت سال برای خواب عذاب کشیدم خوابمم سبکه با اینکه با هم اتاقیام خیلی دوست بودم و دختر ...

من هم حقیقتا نمیدونم تحمل کنم حاضر شدم تو شهر خودم ازاد بخونم اما نرم استان دیگه 

خیلییی سخته من هفت سال برای خواب عذاب کشیدم خوابمم سبکه با اینکه با هم اتاقیام خیلی دوست بودم و دختر ...

اخی 

اصلا فکر کردن بهش حالمو ید کرد بخدا

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

چجوری میتونید تو یک اتاق با چندنفر دیگه زندگی کنید سخت نیست؟ برای برونگراها راحت تره بازفرض کن بخوای ...

من اتفاقا درونگرام 😁

عزیزم درس میخونن که بلند بلند نمیخونن اروم تو هم روی تختت یا مثلا زمین نشستی کسی کاریت نداره

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

من هم حقیقتا نمیدونم تحمل کنم حاضر شدم تو شهر خودم ازاد بخونم اما نرم استان دیگه

واقعا سخته البته دانشگاه تهران انقدر ارزشمنده که ارزش این سختیارو داره ولی واقعا سخته

اره والا خوبه دیگه خیلی کم هزینه میشه این همه امکانات هم هست بعضی ها اعتراضم دارن

آره والا صبحانه و ناهار و شام روی هم ۵۰ تومن.

خوابگاه دم دانشگاه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نه من پزشکی بودم امیر آباد جلوی مسجد النبی خواهرم خوابگاه کناریمون بود فکر کنم اسمش فاطمیه هست

چه جالب ،چه سالی بودین ؟من ورودی ۸۹بودم ،دلم تنگ شد 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

من اتفاقا درونگرام 😁عزیزم درس میخونن که بلند بلند نمیخونن اروم تو هم روی تختت یا مثلا زمین نشستی کس ...

جدی پس برای درونگراها سخت نیس؟ 😅 حریم خصوصی دارین؟

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

اخی اصلا فکر کردن بهش حالمو ید کرد بخدا

البته روزای خوبم بیشتر داشتیم یه سره مهمومی و دورهمی می گرفتیم تو اتاق خوش می گذروندیم با هم اتاقیا  دلت نسوزه😂 برای درسم می رفتیم سالن مطالعه ولی خب برلی خواب و فضای شخصی و غذا زیاد جالب نبود

واقعا سخته البته دانشگاه تهران انقدر ارزشمنده که ارزش این سختیارو داره ولی واقعا سخته

اره تهران رو قبول دارم اما اون موقع رتبم به تهران نمیخورد به شهر خودمم نمیخورد فقط رشته منو‌تا ۵۰۰ اینقدا میگرفت من یخوره رتبه ام بیشتر بود البته دانشگاه ملی شهرمونم اصلا دوست نداشتم حس خوبی بهم نمیداد بخاطر بحث خابگاه گفتم میرم ازاد پیشمون نیستم اما برا فوق دوست دارم برم یه دانشگاه خوب مثل تهران اما واقعا بحث خوابگاه رو نمیتونم تحمل کنم