2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شده از اندامتون خجالت بکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 22 پست
نه خجالت نمیکشمتو هم اگه با خودت حال نمیکنی برو باشگاه چرا از اول به فکر جراحی افتادی؟

میگم که نمیخوام کلا لاغر بشم

برم باشگاه حتی ممکنه شکمم بمونه ولی اول از همه سینه و باسن و صورت لاغر میشه الان خیلی خوبه نمیخوام این موارد تغییر کنه

فقط مشکلم شکمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم عالیه ۱۶۸ 

دوتا زایمان داشتم ولی سر سوزنی شکم ندارم 

در عوض لاغرم 🥲🥲هیچ جوره هم چاق نمیشم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

میگم که نمیخوام کلا لاغر بشمبرم باشگاه حتی ممکنه شکمم بمونه ولی اول از همه سینه و باسن و صورت لاغر م ...

ببین شما چربیت زیاده که سینه و باسن برات خوشاینده

ولی چربی زیاد شکم شل و آویزونم میاره دیگه

یا باید بیخیال شکمت بشی چربی رو تحمل کنی

یا بری درصد چربیتو کم کنی و عضله سازی کنی که خوش فرم بشی که خب عوارضش همون لاغری صورت و سینه میتونه باشه

هر چی باشه عوارضش و احتمال برگشتش خیلی کمتر از جراحیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من قدم عالیه ۱۶۸ دوتا زایمان داشتم ولی سر سوزنی شکم ندارم در عوض لاغرم 🥲🥲هیچ جوره هم چاق نمیشم

به نظرم به صورت طبیعی ممکن نیست کسی اندام ایده آل یعنی سینه و باسن بزرگ و صورت پر داشته باشه و شکمش تخت باشه

کلا یا باید لاغر باشی یا اگه توپری شکم هم هست🤦🏻‍♀️ 

اگه از اندام و قیافت راصی باشی شوهرت نگرانه از دست دادنت میشه نه تو نگران باشی راجبت چ فکری میکنه حا ...

بله تاپیک نفرت از اندام صیغه ای بودن شما رو هم دیدیم وحشی بی فرهنگ 

چقدر سوختی که تو تاپیکای منم میگردی بابا تو تشت آب بشین سکته کردی بدبخت😂 

دکمتو نزنی میدم نی نی یار جمعت کنه که بحثی که تموم شده کش ندی