2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست
@11aye‍ سلام.میشه بیای کمک؟من اصلا کامنت دوستمون رو متوجه نشدم و نمیتونم لینک پست کپی کنم.اینه که با ...

سلام 

ایول @sayeh6859‍  جان چقدر حرفه ای هستی 

منم بلد نبودم خیلی جالب بود

ببین زهرا دست چپت یه علامت اشترک گذاری هست اول این رو پیدا کن هر وقت پیدا کردی بگو بهم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

افرادی که با این تاپیکا آشنایی ندارن ولی وارد میشن دعوت شده هستن فقط؟یا منم که آشنا هستم و به دلم بی ...

همه دعوت شده هستیم 

همین که اینجا پست میزاریم یعنی خدا برامون خواسته امام زمان عج الله بهمون نظر کرده وگرنه نمیتونستیم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نابینای مطلق بودن رو کاری ندارماینکه دو چیز مشابه همن ولی یکیش رو میبینین عجیبه

میدونین چیه علامت لایک و ریپلای کنارهم هست و مشخص هستن ولی برای کپی کردن کامنت باید بزنه رو علامت اشتراک گذاری بعدش علامت سنجاق بیاد ،مشکل همینه که علامت سنجاق کنار علامت منتشر کردن واضح نیست 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

زهرا جان ریپلای رو پس چطور متوجه میشی ؟ صفحه خوان برات میخونه ؟ اینم مثل همونه گوشه سمت راست علامت ل ...

یادم نیست بار اول از کی یاد گرفتم.
فکر کنم از یه آقای نابینا کمک گرفتم.
ازش خواستم عضو سایت بشه فقط برای اینکه استفاده از سایت رو بهم یاد بده.
نه اتفاقا صفحه خوان ریپلای رو هم نمیخونه فقط میگه blank یعنی خط خالی!
و مشخصه که عکسه و نوشته نداره.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام ایول @sayeh6859‍ جان چقدر حرفه ای هستی منم بلد نبودم خیلی جالب بودببین زهرا دست چپت یه علامت ا ...

خواهش میکنم عزیزم 😍 خدا خیرت بده من بد توضیح دادم زهرا جان متوجه نشد پیچیده شد .شما ساده تر بهش بگو 

یاد بگیره 🌹🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

نابینای مطلق بودن رو کاری ندارماینکه دو چیز مشابه همن ولی یکیش رو میبینین عجیبه

میگم که نمیبینم از بقیه یاد گرفتم و جاش رو حفظ کردم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

فدات نفسی بخدا باور میکنی وقتی حرف کسی رو میزنم میشنم گریه میکنم حالم از خودم بهم میخوره 🥺محتاجیم ب ...

زنده باشی عزیزم

ای جانم خیلی عالیه قدر بدون 🥰 ان شاءالله امام زمان عج الله دستمون رو بگیرن ترک کامل غیبت رو داشته باشیم 🤲🏻🤲🏻

ان شاءالله خدا حاجت های دلت رو به حق آقای غریب و مهربونمون بده 🤲🏻اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤️😘❤️🫂

👌ولی انگار انتشار رو هم نمیبینن

خب تاحالا انجام ندادن ، منم پیچیده توضیح دادم بنده خدا گیج شد .ان شاءالله یاد میگیره 🌹

سلام ایول @sayeh6859‍ جان چقدر حرفه ای هستی منم بلد نبودم خیلی جالب بودببین زهرا دست چپت یه علامت ا ...

به زبون خودم بگو علامت نمیدونم چیه و کجاست.

خواهش میکنم عزیزم 😍 خدا خیرت بده من بد توضیح دادم زهرا جان متوجه نشد پیچیده شد .شما ساده تر بهش بگو ...

نه شمام عالی توضیح دادید من خیلی خنگ هستم توی این چیزا 😁ولی متوجه شدم از توضیحات شما 😘😍

ولی زهرا گلی کارش خیلی سختتره ان شاءالله یاد میگیره 

من فقط از امام زمان میخوام اجازه بده به عنوان  یه چی بهش میگن  یار یا دوست یا سرباز کنارش باشم 😓 یا اینکه فقط به خدا بگه زودتر این بنده رو بکش . روزی چندبار اینو میگم😓 کار خطایی نکردم ولی تحمل این زندگیو هم ندارم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

به زبون خودم بگو علامت نمیدونم چیه و کجاست.

فردا تلفن میزنم بهت ان شاءالله 

پشت تلفن میگم بهتره 

میگم که نمیبینم از بقیه یاد گرفتم و جاش رو حفظ کردم.

جاش رو حفظ کردین و هیج وقتم لایک رو اشتباها نمیزنین

برام جالبه

حقیقتا شک کردم به نابینا بودن تون 

امیدوارم شک من اشتباه باشه

متخصص کاربرشناسی