2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم تگ کنین این تاپیکا :)❤️

ان شاء الله ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام جانم تو عالم خواب ؟

نه عزیزم تو بیداری

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

آره واقعا لطفا بگید عزیزم ❤️ هر یک قدمی که ما هم به سوی خدا برداریم شما شریک میشید🙏🏻🙏🏻 @dokhtare ...

سلام عزیزم

بیشترین کاری که میتونه کمک کنه بهمون تفکر کردنه واقعا قرآن بیشترین تکرار رو در مقوله تفکر تعقل تدبر داره

نشانه های خدا بسیار زیاد هستند

واقعاکسی که این نشانه های زیاد و روشن رو نبینه در لایه های ضخیمی از ظلمت قرار گرفته 

حتما در قرآن خوندین خداوند مهر میزنه بر قلب و گوش و چشم افرادی خداکنه که بتونیم هرکدوم از ما با تلاش با دعا و طلب خالصانه ... این مهرها رو از روی فهم و قلب و گوش و چشم خودمون برداریم اون وقته که هستی یک آینه تمام نمااز خالق زیبای ماست که در ذره ذره ی اون نشانه ها و آیات الهی رو میبینیم

هروقت که حس کردیم دعامون مستجابه از خداوند بخواهیم که ما رو از خواب غفلت بیدارمون کنه 

بیدارشدن از خواب غفلت و سعی کردن برای بیداری یک فاکتور بسیار مهمه

اکثرا افراد در مواقع خاصی از خواب غفلت بیدار میشن مانند شبهای قدر ... ایام محرم و دهه عاشورا ...  امامجدد به خواب فرو میرن

چرا

چون این بیداری توام با اگاهی نبوده

باید بدونیم که اگر قصد داریم بیدار بمونیم

در کنارش باید اگاهی کسب کنیم

حضرت علی ع فرموده اند

کفی بالموت واعظا

مرگ برای پند دادن کافیست

اگر دراطرافمون کسی فوت کرده به این مساله فکر کنیم

کسی که تا دیروز بین مابود اما به محض اونکه روح از تن او جداشد او را بیرون بردند

پس اگر همه چیزاین جسم بود چرا جسم او را بیرون بردند ؟

میفهمیم که اصل همان روح است

تاوقتی روح در آن جسم بود . ارزش داشت

ولی جسم بدون روح را سریعا به زیر خاک منتقل می کنند چون بو میگیرد و فاسد میشود

حالا ما تمام هم و غم خودمون رابر جسممون قراردادیم

و از روح که باقی است و ابدی

غافلیم

این روح چقدر سیاهی ها دارد ظلمتها صفات رذیله

ولی ما نمیبینیم

اگرازخداوند خالصانه طلب کنیم فرصت و علم و توان تطهیر و تزکیه ی روحمان رابما بدهد

معنای رستگاری رو میچشیم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خداوند در قرآن فرموده اند

قد افلح من زکها 

به راستی رستگار شد آن کس که نفس خود را تزکیه کرد

ما اگر دوست داریم امام زمان خود را تنها نگذاریم

تنها راهش این است که از نظر روحی شبیه ایشان بشویم

و تنها راه شبیه ایشان شدن پاکی و طهارت است

چراکه ایشان از هر رجسی پاک هستند

انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا 

تنهاراه یاری امام عصر پاک شدن است از خداوند خالصانه عاجزانه و مخلصانه بخواهیم که هر چیزی نیازمون هست در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم نفس خود راتزکیه کنیم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

شما چه کارایی انجام میدین؟ ک باعث رشد روح و بیداریتون شده ؟ممنون میشم بگین برامون ما هم بهره ببریم

بله عزیزم در کامنتی شرح دادم . البته به قدر توان و اگاهی 

خواندن شرح حال اولیاء الهی خیلی در بیداری انسان نقش دارد کتاب های زیادی هست که در زندگی نامه . حالات و شرح حال اولیاء خدا نوشته شده از این کتابها نهایت بهره راببریم

کتاب های انتشارات خورشید آل یس عالی هستند . هم در اینترنت هستند هم در مسجد جمکران هست فروشگاهشون 

🍂درد دل ما بی تو فراوان شده آقا

دل‌ها همه امروز پریشان شده آقا...

🍂آرامش دنیای نفس گیر، کجایی؟

بدجور جهان بی سر و سامان شده آقا...

#سلام‌‌حضرت‌عشق✨

#امام_زمان ♥

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🌱ای نسخه پایانیِ دست خداوند

هر درد درمان می شود وقتی بیایی...

🌱 دل ها شده بازار سردی از عواطف

دل ها بهاران می شود وقتی بیایی...

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین 

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🍁 با این دل بیقرار خیلی سخت است
جا ماندنمان ز یار خیلی سخت است...

🍁تو درد فراق دیده ای، می دانی
برگرد که انتظار خیلی سخت است...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

هرچند نمی‌توانم بگویم که امام عصر علیه‌السلام چه اندازه شیعیان را دوست دارد، اما می‌توان به کمک احادیث و روایتهایی که در این‌باره فرموده شده، تا حدودی آن را دریافت.

امام رضا علیه‌السلام در حدیثی فرمودند: «الاِمام الاَنیس الرّفیقُ و الوالِدُ الشَّفیقُ و الاَخ الشقیق و الاُمُّ البَرَّه بِالوَلَدِ الصَّغیر وَ مَفْزَعُ الْعِبَادِ فِي الدَّاهِيَةِ النَّآدِ

: امام، همدم مهربان و پدر دلسوز و برادر دوقلو و مادر دلسوز نسبت به بچه‌ی کوچک و پناه بندگان خدا در گرفتارى سخت است.»...

دوستان این حرف من نیست این کلام معصوم هست

امتحان کنید با امام زمانتون درد دل کنید مشکلاتتونو بگید

به خدا حاجت میده امام حی و زنده عصر ما هستن حضرت مهدی علیه السلام

امتحان کنید ببینید چه آرامشی میگیرید

چه جوری حاجت روا میشید من بارها امتحان کردم الهی که شما هم بی نصیب نمونید

یه صفحه قرآن یا چند صلوات بفرستید و ثوابش رو هدیه کنید به حضرت اونوقت میبینید چه جوابی میگیرید🌹

دوستای گلم   مطمئن باشید مطمئن باشید دعای تک تکتون توی ظهور امام زمان موثر هست اگر با دعای هرکدوم ازما حداقل 5 دقیقه از غیبت آقا کم بشه اگر تعدادمون زیاد باشه...انشاءالله ظهور نزدیک تر میشه

قال المَهدی(عج): «أَکْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِیلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِکَ فَرَجُکُم‌»«بحارالأنوار ،ج53 ، ص180 ، باب 31»

حضرت مهدی علیه السلام فرمود برای ظهور و فرج من بسیار دعا کنید که همانا فرج خود شماست

اللهم عجل لولیک الفرج

انتظار فرج در اسلام از بالاترین عبادات شمرده شده است؛ حضرت علی(ع) از پیامبر روایت کرده که می‌فرمایند:

«أَفْضَلُ الْعِبَادَةِ انْتِظَارُ الْفَرَجِ»[1]

آره دیگه 😬😬😬 منم با هدف درد و دل میگم 😂ولی خب غیبته دیگه

خب به نیت غیبت نیست که 😀

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403