الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
شوهرم دهنم سرویس کرده هرکی منو میبینه انگار یکیو دیده ک درد ناعلاج داره با یه لهن بد ک واییی چرا چاق نمیشی کاش این لاغری هم مد بشه همه مخصوصا تو ایران زن چاق و توپر میپسندن خدم دیدم یه عده زنارو تو فامیل بخدا با چربی هاشون مثلا میخاستن حرص منو درربیارن
الان میان میگن تهی بیاد التماس ما رو هم بکنه زنش نمیشیم😂
تاپیکاشون گویای همه چیز هست
جملگی آویزون محمدقلی و اصغر و چنگیزن یه سری پسر گردن نگیر تریاکی و مشروب خور و بی پول، تازه همینا هم گردن نمیگیرنشون دنبال دعا و طلسم و چله برداری و نذرن واسه برگشت طرف
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
منم قد و هیکلم مث اون دخترس ولی حالم از اندامم بهم میخوره چیه ۴ تا استخون با ی روکش
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم