2777
2789
بله با بانک ملی ادغام شده

جلل خالق

صاحبش خیلی سرمایه دار بود که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رفت با بانک ملی فکر کنم ادغام شد. نظام بانکی در حال فروپاشی ، چهارتا بانک دیگه قراره همینطور بشه.

گفتن بانک اینده به بانک مرکزی ضرر میزنه 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه براتون پیامش نیومدن؟

به من که پیام دادن مشتری گرامی از پیوستن شما به خانواده ی بزرگ بانک ملی خرسندیم

و اینکه از شبنه ما دیگه زیر مجموعه ی بانک ملی هستیم

تمام تابلو ها جمع میشه

بانک و کارمندا زیر سایه ی بانک ملی فعالیت میکنن

مگه براتون پیامش نیومدن؟به من که پیام دادن مشتری گرامی از پیوستن شما به خانواده ی بزرگ بانک ملی خرسن ...

نه هنوز نیومده 

یه سوال دارم الان باید بریم کارت و عوض کنیم؟ همراه بانک غیرفعال میشه؟

نه هنوز نیومده یه سوال دارم الان باید بریم کارت و عوض کنیم؟ همراه بانک غیرفعال میشه؟

هنوز رسمی چیزی نگفتن

فعلاً که با کارت آینده ام خرید کردم 

پولم به حسابم زدم مشکلی نداشتم

احتمالا هر وقت کاراتامون منقضی شه

مجدد ملی صادر کنن

یا هرکه افتتاح حساب کنه مدارک ملی بدن بهش 

فک نکنم یهو بخوان همه رو از کار بندازن تا عوض شه

خیلی کار پر زحمت و وقت گیری میشه براشون

هنوز رسمی چیزی نگفتنفعلاً که با کارت آینده ام خرید کردم پولم به حسابم زدم مشکلی نداشتماحتمالا هر وقت ...

یکی گفت به مرور عوض میکنن مثلا هر کی کارتش خراب شد کارت جدید و با اسم بانک ملی میدن و فعلا کارت قبلی فعاله 

یکی گفت به مرور عوض میکنن مثلا هر کی کارتش خراب شد کارت جدید و با اسم بانک ملی میدن و فعلا کارت قبلی ...

این با عقل جور در میاد 

اونا یهو ملتو نمیریزن سر خودشون

میدونی چقدر آدم علاف میشه 

همه میان بانک سر و صدا میکنن

خودش میشه یه پا شورش داخلی

بووووخداااا😂😂😂