2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72818 بازدید | 666 پست

ناخاسته هیچ جوره تو کتم نمیره هیچ‌جوره .ینی چی ناخاسته خیلی ببخشیدا ولی همه اون اتفاقات مثبت هجدهی ک انجام دادین ناخاسته بود ؟!

دیگه باز نمیکنم بگم.

جم کنید تو رو خدا .

یکاری کردی در عوضشم بچه دار شدی .حالا هر چی .

شکر کن صد بار و از خدا بخاه سالم و صالح باشه 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 6هفته متوجه شدم زمانی که نبض داشت 😞

چطور آخه ۶ هفته متوجه شدی؟  ینی دقیقا بعد اینکه پریودت عقب افتاد  شک نکری بارداری؟   سهل انگاری کردی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آن شاالله این پسره و جنست جور میشه و جمع میکنی هیچ وقت کار خدا دخالت نکن یه حکمتی داره بعدا میفهمی

میگن تا سه نشه بازی نشه 😁ولی خوب پسر دختر خدایی خیلی سخته ،منم تجربه ش و داشتم 😭

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

حال روحی خودت از همه مهم تره و تازه بیشتر مسئولیت بچه باشماست بنظرم اشتباه کردین به حرف بقیه گوش نکر ...

وا این چه حرفیه تشویق به قتل عمد میکنی؟؟؟؟؟؟ فقط قتل نیست نامردیه جنایته خیانته .خیانت به اون طفل معصومی که با اون اعتماد تو دل مادرش شکل گرفته! اره بقیه نیستن سختی هارو بچشن ولی مگه شما هستی که شیرینی هاشم بچشی؟ هرچع که هست برای خودشه و ان شالله که خیر. باشه براش

8روز بعد اینکه عقب افتاد آزمایش دادمد

من الان اولیو باردارم  حس پشیمونی دارم حس میکنم چققققد میترسم از آینده ش و سرنوشتش

برام مثل یه فوبیا شده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ناخاسته هیچ جوره تو کتم نمیره هیچ‌جوره .ینی چی ناخاسته خیلی ببخشیدا ولی همه اون اتفاقات مثبت هجدهی ک ...

منم ناخواسته رو قبول نداشتم کلی بقیه رو قضاوت کردم سرم اومد حالا فهمیدم چطوریشو شاید یه روزی سرت بیاد بفهمی 

الان فقط یکن حال روحیت خوب نیست و این مشکل از بچه نیست. نگران نباش یه بخشیش مال بارداری و هورمون هاست یه بخشیشم بدون چون دنیا طبق میلت پیش نرفته با خودت افتادی سرلج  خوب میشی ان شالله

والا منم خیلی دلم میخواد بدونم 😂

والا دیگه .یا باید ادم خیلی جو گیر شده باشه و داغ کرده باشه ک نفهمه اونم باز بعدش ادم متوجع میشه لامصب😂😂😂میشه جمش کرد

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌