2777
2789
عنوان

کمکککک انتخاب اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هانا به پارسا میاد به نظرت؟خودم خیلی این اسمو خوشم اومد اما اولا میترسم به پارسا نیاد ، دوما خیلی ز ...

خیلی قشنگه نگران اومدن به اسم یا نیومدن نباش بزرگ که بشن مهم نمیشه براشون فقط اسمی میخوان که خوشگل باشه 

من تا حالا تو اطرافیان ندیدم کسی بزاره منم خیلی خوشم میاد از این اسم

فقط بگم اسم دختر تو محدود نکن که به پارسا بیاد هر اسمی دلت بزار مثال تاکید نکن پانیسا بزاری در صورتی ...

آفرین راست میگی. به اسمای دیگه هم فکر کردم مثلا ترنم رو خیلی دوست دارم ولی اصلا با فامیلیش قشنگ نمیشه. هر اسمی به نظرت قشنگه بگو 

خیلی قشنگه نگران اومدن به اسم یا نیومدن نباش بزرگ که بشن مهم نمیشه براشون فقط اسمی میخوان که خوشگل ب ...

تکراری نشده؟الان تو مهدکودک خواهر زادم تو یه کلاس ۴ تا هانا دارن. نصف دخترای مهدشون اسمشون هاناست. میگم نره تو مدرسه اذیت بشه؟من خودم مدرسه میرفتم همیشه میگفتم چه بده نصف بچه هامون مریم و فاطمن، انقدر پر تکرار

تکراری نشده؟الان تو مهدکودک خواهر زادم تو یه کلاس ۴ تا هانا دارن. نصف دخترای مهدشون اسمشون هاناست. م ...

به نظرم هنوز نه تکراری هم بشه باز هم یک روز یک اسم دیگه میاد مد میشه اون هم تکراری میشه فقط اسم زیبا باشه دیگه بقیش مهم نیست تا اخر عمر که تو مدرسه و مهد کودک نمی‌مونه