2777
2789
عنوان

پسرم بستریه

155 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، پسرم بخاطر عفونت پنومونی بستریه، امروز 5 روز میشه،عفونت‌ش خیلی آروم داره میاد پایین، بچه ام روحیه شو از دست داده، اوایل خیلی سرحال بود،الان همه اش میگه خسته ام، دائم هم رگش خراب میشه و دوباره رگ میگیرن، آزمایش خون میگیرن، دستای کوچولوش کبود شده😭😭😭پسرم 6 سالشه،عفونت‌ش 29 هزار بود الان شده 20 هزار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوب میشه نگران نباش منم ماه قبل پسرم چند روز بستری شد بخاطر عفونت خون ۶۹ بود برا پسر من تب شدید خیلیم بالا می‌آورد 

من کنار تختش همه اش نذر صلوات میکردم رگش راه می افتاد خدا رو شکر رگش خراب نشد اگرم گیر می‌کرد رگش همه اش نذر میکردم صلوات درست میشد 

انشاالله که زودتر بهتر بشه می‌دونم سخته ولی با چیزایی که دوست داره بهش روحیه بده چطوری این عفونت گرف ...

پسرم سینه پهلو کرد بعدم یهو تب شدید کرد و سمت راست بدنش زیر دنده درد شدید هم داشت که آزمایش دادیم گفت عفونته

خوبه که برا دختر من بعد چند روز بستری شد و موقع ترخیص هم ۴۰ هزار بود به دکتر گفتم عفونت رفع نشده گ ...

عه چه عجیب، دکتر گفت تا 10 هزار نشه مرخص نمیکنم، بعدش چی شد؟ توی خونه خوب شد؟ 

عه چه عجیب، دکتر گفت تا 10 هزار نشه مرخص نمیکنم، بعدش چی شد؟ توی خونه خوب شد؟

اره. در بیمارستان دو بار اینا ازمایش گرفتند و روز اخر هم که کرفتیم ۳۹ هزار بود ولی دکتر گفت پنج روز تو بیمارستان انتی بیوتیک داخل سرم  گرفته و و ۵ روز هم یک شربت داد تا دوره درمان تکمیل بشه. خود دکتر هم فوق تخصص عفونی بود یعنی دیگه کار اصلیش درمان تب و عفونت کودکان هست. بچه من مریض شده بود و  تبش پایبن نمی اومد و در خونش عفونت بود ای اس آر و یک چیز دیگه بالا بود

اره. در بیمارستان دو بار اینا ازمایش گرفتند و روز اخر هم که کرفتیم ۳۹ هزار بود ولی دکتر گفت پنج روز ...

آهان درسته، خدا حفظش کنه، مارو فرستادن پیش فوق تخصص هماتولوژی، من خیلی ترسیدم، دکتر به ما گفت خیالتون راحت، چیزیش نیست، فردا آزمایشش آماده میشه، دعا کن به خیر بگذره