2777
2789

دیگه نمیکشم میدونم ادامه بدم میمیرم

دلم میخواد هر نصیحتی حرفی دارید بهم بگید 

امشب خیلی دلم گرفته پتو رو جلو دهنم گرفتم صدای گریم نره براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی خیانت کرده؟

نه خیلی اذیتم کرد از کتک کاری فحش اذیت روحی روانی هزار بار گذشته بچگیمو به روم آورد من چندساله بخاطرش هر کار کردم امشب آب پاکی رو ریخت رو دستم که انگار هیچ کاری نکردم 

طلاق آخرین راه آخرین تصمیم برای یک زن توی زندگی هست 

حتماً تصمیم درستی گرفتی خدا بهت کمک کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من این از ته دل بهت میگمبستگی داره مشکل ت چیهولی من دیدم زنی ک سن ش بالاست و سالها طلاق گرفته چ ...

حس میکنم تنهایی از عذاب روحی گاه به گاه خیلی بهتره چون من پژمرده شدم تو این سن کم شدم مثل پیرزنا

طلاق آخرین راهه مگر کارد ب استخون رسیده باشه بخصوص اگر بچه داری ولی درکل خیلی زندگیا رو سطحی گرفتیم بخدا خیلی چیزا زمان میخاد صبرو حوصله میخاد ساختن میخاد تا پس فردا روزی بشینی افتخار کنی اره من ساختم این بهشتو آدم با پدر مادر خودشم ب اختلاف میفته دنیای آدما متفاوته تفاوت هم رو بپذیرید کتار بیابد 

خدا لعنتش بکنه گو میخوره میزنه

یه چندوقتی میشه گذاشتتش کنار ولی امشب دوباره با حرفاش دلمو خیلی شکست حتی یه جاش گفتم بخاطرم بد تاوان میدی یه جوری حرف میزد انگار هیچ کاری نکرده