الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه خیلی اذیتم کرد از کتک کاری فحش اذیت روحی روانی هزار بار گذشته بچگیمو به روم آورد من چندساله بخاطرش هر کار کردم امشب آب پاکی رو ریخت رو دستم که انگار هیچ کاری نکردم
طلاق آخرین راه آخرین تصمیم برای یک زن توی زندگی هست
حتماً تصمیم درستی گرفتی خدا بهت کمک کنه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
طلاق آخرین راهه مگر کارد ب استخون رسیده باشه بخصوص اگر بچه داری ولی درکل خیلی زندگیا رو سطحی گرفتیم بخدا خیلی چیزا زمان میخاد صبرو حوصله میخاد ساختن میخاد تا پس فردا روزی بشینی افتخار کنی اره من ساختم این بهشتو آدم با پدر مادر خودشم ب اختلاف میفته دنیای آدما متفاوته تفاوت هم رو بپذیرید کتار بیابد