2777
2789

انشالله که خدا به سهل و آسانی حاجتت به خیرت میده خوشحال و دست پر ما هم باخبر می‌کنی 💕🦋

برو عزیزم ما هم دعاگو باش چندتا تا خواسته مهم دارم که امام رضا واسطه من و خدایم باشه 

یکی موفقیت تحصیلی بچم که درخشش را ببینم☘️🌺☘️

مابقی هم خود خدا می‌دونه ☘️🌺☘️

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیدم نذر اینا خیلی اطلاعات داری ، ذکر ۵۱۱۰تایی یا خالق رو امتحان کردی ؟

اره عزیزم بارها بااین ذکر به حاجتم رسیدم

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

این چه ذکری عزیزم؟چجوری حاجت میده شرایطش چجوریه؟؟

باید بشینی شروع کنی به گفتن همه رو باهم اصلا نباید بلند بشی باطله حرف هم نزنی یک کله بگو تا تموم بشه بعد تموم شدنش سجده کن حاجتت بخواه  ، تو آرامش تموم خواسته هات بگو ، میگن خیلی مجربه

سلام صلوات فرستادم برات انشالله هرچی زودتر مشکلت حل بشه گلم 

لطفا این متنو برای من بنویس ممنون 

(یا امام رضا بابای دنیز مشکلش حل بشه و برنده بشه 

دنیز دوتا آزمونم همین امسال قبول بشه 

مامان دنیز همین امسال خونه ای که میخواد بدون هیج دردسری بخره

یا امام رضا بی‌کس موندیم خودت پشت و پناه ما باش

خودت ما رو از شر دشمنان حفظ کن)  

این چه ذکری عزیزم؟چجوری حاجت میده شرایطش چجوریه؟؟

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم باید ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو خوند وبعدش حاجتتو ازخدا بخوای

ک بهتره موقع سجده بعدفرستادن ی صلوات ودعا برا ظهور سلامتی امام زمان حاجتتوبخوای بعد در اخر صلوات بفرستی

من یک حاجت باهاش گرفتم موندم دوباره اجازه دارم بخونم برا حاجتم

اره میتونی عزیزم

ان شاء الله بازم بااین ذکر ب مرادت برسی

واسه مامان شدن سمیرا لطفا

انشالله حاجت روا بشی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

مرسی ازت

اسمم سارا

برای امام رضامینویسم: امام رضا پناه همیشگیام ازت خواهش میکنم امیر رو بهم بده  التماست میکنم دلمو نشکن اجازه بده ارامش وخوشبختی رو باهاش بچشم  ماروبه هم برسون سال بعد باهاش بیام پابوست آقا🥺