2777
2789
عنوان

بچه ی دوممه اما بلد نیستم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
ان شاءالله خدا حفظش کنه.اره نگران نباش دوباره امتحان کن.حتما میگیره.استرسم نداشته باش که بچه آروم با ...

همه ی این هارو امتحان کردم الان چون میدوشم از اوایل شیرم بیشترشده  دوشیدن شیرمو بیشتر کرد .همه ی علایم رفلاکس رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نوک سینه ات رو با دست بگیری نازک کنی و اون هاله رنگی دور سینه تو دهن بچه بره.من برای هر دو تا ب ...

اون هاله نمیره دهنش نصفش میره. ویه مشکل دیگه اینکه پرقدرت مک نمیزنه 

همه ی این هارو امتحان کردم الان چون میدوشم از اوایل شیرم بیشترشده دوشیدن شیرمو بیشتر کرد .همه ی علا ...

خدا رو شکر که شیرت زیاده.این خودش باعث میشه راحتتر شیر بخوره.فقط مدل گرفتن سینه رو باید با روشهای مختلف امتحان کنی که دستت بیاد.برای رفلاکس ببر پیش دکتر که مطمین شی و اگر واقعا رفلاکس باشه بهش دارو میده.

نمیشه خیالت راحت سینه رو با دستت جمع کن تا هاله قهوه ای ببر داخل دهنش مطمئن باش یه کم تلاش کنی میگیر ...

چجوری خورد که سینتو ول نکرد .?

شیشه اونت داره مدل نچرال ودکتر بروان 

اونت خوبه چون برای این ساخته شده که سینرو پس نزنه اما چون شیرازش سخت میاد اذیت میشه .

دکتر بروان هم سرشیشش زیاد میادعصبی میشه وهم اینکه گرده پسرم عادت داره به ارتودنسی براهنین سرشیشه دکتر بروان رو با سرشیشه ارتودنسی بی بی لند عوض کردم .

اون هاله نمیره دهنش نصفش میره. ویه مشکل دیگه اینکه پرقدرت مک نمیزنه

برای بعضی ها بزرگه و باید با دست بگیری براش .شاید چون تو شیشه بهش دادی عادت کرده به شیشه ولی تلاشت رو بکن من رفتم بیمارستان بخش نوزادان اونجا خیلی خوب آموزش دادن.

خدا رو شکر که شیرت زیاده.این خودش باعث میشه راحتتر شیر بخوره.فقط مدل گرفتن سینه رو باید با روشهای مخ ...

دیگه نمیگیره 🥺 خدامنو مرگ بده که به بچم شیرخشک میدم .

کاش دستم میشکست 

چجوری خورد که سینتو ول نکرد .?شیشه اونت داره مدل نچرال ودکتر بروان اونت خوبه چون برای این ساخته شده ...

سینه رو تا فی خالدون بردم داخل دهنش دهنشو قشنگ پر کرد هرکاری هم میکرد که نخوره سینه رو در نیاوردم از دهنش خودمم با دست فشار میدادم که شیر بیاد مزش بره زیر زبونش شاید یکی دوماه درگیر بودم ولی دیگه گرفت که گرفت ماشالله دوسالم بیشتر خورد دیگه ول نمیکرد🥲😅

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

برای بعضی ها بزرگه و باید با دست بگیری براش .شاید چون تو شیشه بهش دادی عادت کرده به شیشه ولی تلاشت ر ...

از اول همینجوری بود وچون خوب نمی‌خورد وگرسنه میموند شیرخشک میدادم . البته زیاد میخوره الان دوماهش در هرولد ۹۰ تا ۱۲۰ میخوره من شیرم برای هر وعده انقد نیس

سینه رو تا فی خالدون بردم داخل دهنش دهنشو قشنگ پر کرد هرکاری هم میکرد که نخوره سینه رو در نیاوردم از ...

من میخام هردو رو بدم .

خیلی بچه ی بد قلقیه پسراولم هردو رو خورد‌

منم چندبار اینکارو کردم اما انقد گریه کرد تسلیم شدم 

دیگه نمیگیره 🥺 خدامنو مرگ بده که به بچم شیرخشک میدم .کاش دستم میشکست

اینطوری نگو خدا نکنه.

.من سه تا بچه شیر دادم.دخترم تا شش ماهگی هم شیر خشک میخورد هم سینه میگرفت بعد از شش ماهگی اصلا شیر خشک نخورد  و تا دوسال بهش شیر خودمو دادم. گفتم بایر اروم باشی و روشاتو عوض کنی وقتی بچه خوابه بغلش دراز بکش و سینه رو بذار دهنش باید اون هاله قهوه ای رو تو دهن بگیره اگه سینت بزرگه باید بادستت سینه رو نگه داری که جلوی بینی شو نگیره.

من میخام هردو رو بدم .خیلی بچه ی بد قلقیه پسراولم هردو رو خورد‌منم چندبار اینکارو کردم اما انقد گریه ...

نه بابا تسلیم یه الف جوجه نشیا 😁

چه قلدریه کوچولو😍🥹❤️🫶

یه خستگی در کن دوباره بده

من اصلا اولش شیر خشک ندادم که به هوای اون منو دیگه نگیره انقدر نمیدادم که قشنگ گرسنه میشد همچین با ولع سینمو میگرفت که دیگه میخورد سیر میشد

دوروبریامم واقعا همراهی میکردن دلسوزی الکی نمیکردن دلسردم کنن خلاصه با کمک هم درستش کردیم وقتی دیگه به شیر خودم عادت کرد تو خواب بهش شیر خشک مشتی میدادم گرسنه نمونه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اینطوری نگو خدا نکنه..من سه تا بچه شیر دادم.دخترم تا شش ماهگی هم شیر خشک میخورد هم سینه میگرفت بعد ا ...

عزیزم تو الان خسته ای خوب حق داری بچه کوچیک اولش همش دردسر و نق و نوقه.ولی یواش یواش بهتر میشه.میتونی شیر خشکو وقت خواب شب بهش بدی  که راحت بخوابه و خودتم بتونی استراحت کنی.در طول روز هم سینه رو بهش بده وقت خواب طهرشم یه بار دیگه شیر خشک بده

اینطوری نگو خدا نکنه..من سه تا بچه شیر دادم.دخترم تا شش ماهگی هم شیر خشک میخورد هم سینه میگرفت بعد ا ...

تقصیره منه  بارداری سختی داشتم ۸ ماه استراحت بودم  وبعدش زایمان سخت خونریزی کرد رحمم بعد زایمان خیلی خیلی اذیت شدم به اندازه ۵ بار زایمان درد کشیدم 

انقد با بدن پاره دستکاری کردن که مردم بعدش بخاطره آنتی بیوتیک ها درد شدید تا ۲۰ روز افتاده بودم شیر دادن سختم بود کم‌خونی شدید گرفتم چون خونریزی زیاد بود  باورت نمیشه انداره بچه ازم لخته دفع میشد 😞

بعد تا یکم سرپا شدم یکی از عزیزانم فوت کرد  همه ی اینا باعث شد بچم به شیرخشک عادت کنه.

دلم میخاد بغلش کنم شیرش بدم وبغلم بخوابه. 

الان همش بغلم اطرافیان میگن بغلی میشه میگم اشکال نداره بزارین از این دوران لذت ببرم اماچون سینمونمیگیره افسرده شدم واقعا