nirobin مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5061 عنوان یه زحمتی دارم براتون از حستون کمک میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 183 پست لطفاً حستون نسبت به من بگیدمنظورم اینه چه حسی ازم میگیرید حتی اگ نشناسیدکاملا هدف دار زدم تاپیکومرسی دیروز | 01:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 سلام میشه به منم کمک کنین؟من یکی از دوستام بهم گفته تصادف کرده و حالش بده اما همش حس میکنم ایسگام می ... منم حس میکنم واقعی نیست اما انگار یه مشکلی تو پاش هستازش بخواه عکس بده اگه تصادف کرده
خانوم_طاهره عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 989 مربوط به فامیل میتونه باشه که البته فامیل نزدیک نیستنمیرسی ولی مثل همه روابط مشکل پیش میاد و دعوا می ... عزیزم یعنی بهش برسم خوشبخت نمیشم ؟اینکه باهاش به مشکل میخورم و دعوا پیش میاد، یعنی باهاش خوشبخت و خوشحال نیستم و ممکنه عاقبتش بد باشه ؟الان دقیقا حسش چیه بهم پس؟ 🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑🏫 🌾
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4768 وایب توام شدیدا مثبتهچهره خیلی مهربونی داری و دوتا دختر ازت حس میکنم که خیلی شیرینن با موهای مشکی قی ... آقا الان جواب بچه هارو میدید من حسادت میکنم 🗡️🦥 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 چقد درست میگی ایولمیشه بگی بنظرت امسال ازدواج دارم؟ امسال نه ولی سال آینده این موقع تو خونه خودتی و احتمالا اواخر شهریور عروسیته
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 889 منم حس میکنم واقعی نیست اما انگار یه مشکلی تو پاش هستازش بخواه عکس بده اگه تصادف کرده خواستم ولی منو میپیچونه میگه سرش مشکل پیدا کرده چون تصادف کردهواقعا گیج شدم نمیدونم به حرفاش اعتماد کنم یا نه
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 10465 وایب توام شدیدا مثبتهچهره خیلی مهربونی داری و دوتا دختر ازت حس میکنم که خیلی شیرینن با موهای مشکی قی ... مرسیفکر نمیکنم اصلا ازدواج کنم که بچهای داشته باشم😁اخییی دختر دوست دارم ولی شاید برای حمایت این کارو انجام دادم. اگه شرایطش پیش بیاد🥰 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 عزیزدلیممنونم ازتون بابت اینکه وقتتون در اختیارم قرار دادید عزیزم کاری نکردم🧡
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 میشه بگی اونی ک دوسش دارم حسش بمن چیه؟ حسی بهت نداره اما همسر ایندت مرد خیلی خوبیه و خیلی هواتو خواهد داشت
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4768 عزیزم کاری نکردم🧡 همین که حرف زدید خیلی با ارزشه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 اره اجییی درمورد پیمان چی حس میکنییی؟کی باهم حرف میزنیم یا کی میبینمش؟ پیمان ادم شوخ و بامزه ایه در عین حال حد نگه داره و میدونه چی بگهاحتمالا فردا یا پس فردا شب چت میکنینو تا ۲ ماه آینده همدیگه رو تو کافه میبینینمن میگم میگم دوماه یعنی قبل اون ممکنه مثلا هفته بعد ببینیش ولی بیشتر از دوماه طول نمیکشه
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9837 عزیزم ماه تولد و رنگ لباس و اینارو من نمیتونم بفهمم فقط به روح آدما فکر میکنم و حسمو میگمولی شاید دی ... غلطچی حس میکنی برامازدواجم کیزمانش بگو ویژگیاشط و م بهمدیگه برگشت دارن بنظرت
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 میشه بگی اونی ک دوسش دارم حسش بمن چیه؟ حس خاصی نداره اما تورو یه ذره متفاوت میبینهعشق و علاقه ای ازش حس نمیکنم
خورشیداب عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 376 اجی 🧘🏻♀️حالا که همه میپرسن و تاپیک تغییر کرد به نظرت روابطم چی میشه (عاطفی) عالی بعد دچار مشکل و بعد معمولی رو به عالی تورو خوشحال حس میکنمآینده هر چیم بشه تورو ناراحت یا افسرده نمیکنه و لبخندت تا همیشه رو لبات میمونه
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10152 پیمان ادم شوخ و بامزه ایه در عین حال حد نگه داره و میدونه چی بگهاحتمالا فردا یا پس فردا شب چت میکنین ... وایییییی دقیقااا همینطوریع ک میگییی انگار خودشو دیدیبنظرت چه فکری میکنه درموردم؟بعد ک همو دیدیم یه مدت طولانی بعدش فالوش کردم منو شناخته؟
دخیییـتابستون عضویت: 1404/01/11 تعداد پست: 1191 امسال نه ولی سال آینده این موقع تو خونه خودتی و احتمالا اواخر شهریور عروسیته عشقم میشه منم بگی مامان پارتنرم چند روز پیش منو دید نظرش راجبم چی بود