2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگید گلم

شما مادر هستین یا میشین

اینو خیلی واضح حس میکنم

مهربونین و دلتون نمیاد کسیو نفرین کنین

وایبتون عجیبه یکم ولی منفی نیست هر چی که هست نگرانتون نمیکنه ممکنه تو آینده نزدیک تعجب کنین از چیزی

مراقب سلامتی خودتون باشین و به خودتون سخت نگیرین

شما مادر هستین یا میشیناینو خیلی واضح حس میکنممهربونین و دلتون نمیاد کسیو نفرین کنینوایبتون عجیبه یک ...

صحبت کردن با شما خیلی بهم حال داد خدا بهتون عمر باعزت بده 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

شما مادر هستین یا میشیناینو خیلی واضح حس میکنممهربونین و دلتون نمیاد کسیو نفرین کنینوایبتون عجیبه یک ...

اگه میشه یه بار دیگه خصوصی تون رو چک کنید 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

از چه چیزی تعجب میکنم عزیزم ؟

به اونی که دوستش دارم میرسم؟؟

منو دوست داره ؟

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

من چی من

توام خیلی مهربون و گوگولی هستی موهای خوشگلی داری و لبخندت خیلی قشنگه

وایبت مثبته ولی ممکنه در آینده از لحاظ جسمی یکم ناخوش احوال بشی انگار سرما میخوری ولی بعد ۳ روز خیلی بهتر میشی

هیچ چیز ناراحت و نگران کننده ای ازت حس نکردم 

سلام میشه به منم کمک کنین؟

من یکی از دوستام بهم گفته تصادف کرده و حالش بده اما همش حس میکنم ایسگام میکنه همش حس بدی دارم که داره گولم میزنه دروغ میگه شما چی حس میکنین