2777
2789
عنوان

چرا مردم کرج اینجورین واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 19 پست
والا عظیمیه هم رفتم طلبکارن اصن از آدم وایب بدی میدن کلا فروشنده ها مخصوصا

اینو قبول دارم ،کلا فروشنده ها تو کرج ،اصول کاسبی رو بلد نیستن ،حالت دعوا و طلبکاری دارن با مشتری 

اینو به فور دیدم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

والا عظیمیه هم رفتم طلبکارن اصن از آدم وایب بدی میدن کلا فروشنده ها مخصوصا

شما اصالتا کجایی؟

اونایی که اصالتا کرجی هستن خیلی ادمای خوبی ان من باهاشون سالها معاشدت داشتم

عظیمیه هم طرفای پامچال اونجاهاش خوبه

جهانشهر خوبه میدان کرج مصلی چهارصد دستگاه خوبه. نزدیک مهدیه کرج اونجاهاهم خیلی خوبه شیرینی گلستان و رکس و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الان اکثر جاها بری شده سالن مد

اونجا خیلی بده

واقعا حال ادم به هم میخوره

کثافت خوته شده

هی میگم بیچاره اینایی که گوهردشت میشینن

پر از خانواده شهید و ادم خوبه

اینا معلوم نیست کی ان

اینو قبول دارم ،کلا فروشنده ها تو کرج ،اصول کاسبی رو بلد نیستن ،حالت دعوا و طلبکاری دارن با مشتری ای ...

واقعا؟ من فکر میکردم چون با حجابم بعضیا باهام اینجوری ان

دیگه از جاهایی که میشناسم بیشتر خرید میکنم به نفعمم شده اشنا ام با فروشنده ها بگو چی میخوای تا بهت بگم کجا بری😅