2777
2789
عنوان

خوشگل ترین چشما

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشای سیدنی ک انگار چپر چلاغهحداقل انا د ارماس رو می گفتی

واقعا چشماش خیلی خوشگله نمیفهمم یه سریا چطور متوجه نمیشن چشمای آنا هم خوشگله ولی نه به اندازه چشمای سیدنی 

🎀Love is a million things🎀

واقعا چشماش خیلی خوشگله نمیفهمم یه سریا چطور متوجه نمیشن چشمای آنا هم خوشگله ولی نه به اندازه چشمای ...

انقد ک میمی هاش تو چشمه کسی ب چشاش دقت نمیکنه  

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

انقد ک میمی هاش تو چشمه کسی ب چشاش دقت نمیکنه

ولی دور از جون آدمی که هول نباشه یه نگا به بالا هم میندازه 

بعد دست خودش که نیست آیا سینه هاشو میتونه ببره ؟

اتفاقا خوشگل ترین چیز سیدنی چشماشه خیلی فرمش خوشگله

معمولیه از نظرم

چشای آنا خیلی خوشگل تره هم فرمش هم رنگش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
سلیقه ها متفاوته من خودم چشام دقیقا مثل چشمای آنا هست ولی چشمای سیدنی رو بیشتر دوس دارم

و شاید باورت نشه فرم چشای سیدنی تقریبا مثل منه ولی من برای آنارو بیشتر دوس دارم 

اتفاقا ی بار ک فرم چشای سیدنی رو دیدم جالب بود برام ک مثل منه چون من فک میکردم کمتر کسی مثل من باشه 

البته رنگ چشام عسلیه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
و شاید باورت نشه فرم چشای سیدنی تقریبا مثل منه ولی من برای آنارو بیشتر دوس دارم اتفاقا ی بار ک فرم چ ...

چه جالب🫠 حالا من خودم اون بالا تو همین تاپیک گفتم که چشم عسلی از چشم آبی خیلی خوشگل تره😂🍓