2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره 

اگه قصدت ادامه تحصیل از طریق معدل A و بدون آزمون باشه خب نمره لیسانس البته استخدامی ها هم اکثرا شرط معدل دارن 

اگه پول درآوردن باشه اونم از طریق جاهای خصوصی خب سرکار رفتن مهمتره....شایان ذکر که جاهای خصوصی خوب مسلما چون هنوز کارایی ازت ندیدن معدلت براشون مهمه و درواقع امتیازی هست توی انتخابت نسبت با سایرین

در کلللللل همه چیزو باهم در حد تعادل پیش ببر که جلوتر نمونی 

بستگی داره اگه قصدت ادامه تحصیل از طریق معدل A و بدون آزمون باشه خب نمره لیسانس البته استخدامی ها هم ...

دانشکاه آزاد هستم

قانون اینه اگر بریم امتحان را بدیم و پاس نشیم یا کلا امتحان را ندیم درس حذف میشه و نمره اثر نداره

شما بودید اگر میدونستید درسا رو پاس میشید شده نمره کم کم میرفتید می‌دادید؟

دارم از فکر دیوونه میشم 

زبانم حوب نیس و رشتم مترجمیه 

کتاب ها که انگلیسیه خیلی برام سخته 

مثلا معدل لیسانس در آخر 16 اینا باشه مشکلی پیش میاد 

دانشکاه آزاد هستمقانون اینه اگر بریم امتحان را بدیم و پاس نشیم یا کلا امتحان را ندیم درس حذف میشه و ...

ببین من خودم دانشگاه اصفهان درس خوندم با معدل ۱۵ 

دوماه بعد فارغ التحصیلی رفتم سرکار یه شرکت خصوصی مطرح

معدل ۱۶ خوبه نمیگم بده ولی اصولا میگن از کدوم دانشگاه 

من چون با رتبه خوب رشته ای رو انتخاب کردم که بازار کار داشته باشه علاقه ای نداشتم کلا برم دانشگاه و چون دولتی بودم پولی نمی‌دادم دلم نمیسوخت فقط هدفم این بود مدرکمو توی همون ۴سال بگیرم که گرفتم....الان ۱۲ سال هست من دارم کار میکنم و تنها چیزی که مهم نیست معدل دانشگاهم بود چون الان اینقدر توی رشتم قوی ام که هما مهارتمو میبینن نه چیز دیگه .....اگه با امتحان ندادنت شهریا ای که دادی از دستت میره برو امتحانو بده هرچند که میدونی نمرت کم میشه.....مدرک چرته مهارت مهمه عزیزم....کشش ندا دانشگاه رو زود جمعش کن برو دنبال پول و مهارت